Milas’ta ‘Kıraç’ Depremi!..

Milas Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat’ın konser organizasyonunda sahne alan Anadolu Rock Müziği’nin en önemli yorumcularından Kıraç, deyim yerindeyse Milas’ta deprem etkisi yarattı. Binlerce kişinin izlediği ve bir o kadarının da yer bulamaması nedeniyle izleyemediği konser, Milaslılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Kalabalık nedeniyle Atatürk Bulvarı’nın gidiş gelişleri de trafiğe kapandı.

Milas’ta ‘Kıraç’ Depremi!..

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, eski dönem CHP Muğla Milletvekili Av. Zeki Çakıroğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, Millet İttifakı’nı oluşturan her iki partinin ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan ve sayılı günlerin kaldığı yerel seçimlerde Millet İttifakı listesinden belediye meclis üyeliğine aday olan isimler ve binlerce Milaslının katıldığı konser etkinliğinde sahne alan Anadolu Rock Müziği’nin en önemli isimlerden biri olan Kıraç, muhteşem bir performans sergiledi.

Konser alanına sevgi gösterileri arasında giren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün sahneye alınmadan önce belediye meclis üyesi adayları teker teker anons edilerek, alandaki vatandaşları tanıtıldı. CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu da, parti bayraklarıyla birlikte sahneye çıkarak vatandaşları selamladılar. Osman Gürün ve Muhammet Tokat’ın sahneye davet edilmesiyle birlikte, muhteşem bir havai fişek gösterisi yapıldı.

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, Milasgücü Spor Kulübü Derneği Başkanı Güray Turgay ve Amigo Şeker (İbrahim Alır) sahneye çıkarak her iki belediye başkanına çiçek takdim ettiler.

Konseri izlemek için Atapark’ta toplanan kalabalığa seslenen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çok sevgili hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Tabiki birazdan muhteşem bir konserde değerli sanatçımız Kıraç ile birlikte olacağız. Bu anlamda ben sizleri fazla bekletmek istemiyorum” diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti:

“Bana iki dönem Milas’ta belediye başkanlığı görevini yapma onurunu verdiniz. Birinci dönemimde Milas merkezi, ikinci dönemde ise köylerin ve beldelerin de katılımıyla 132 mahalleli ve kırsalı çok geniş bir alan olan belediyeyi yönettik.

İlk dönemde sadece ilçe merkezinden sorumlu bir belediye olarak altyapısıyla, üstyapısıyla, organize sanayi bölgesi, kültür-sanat-turizm ve spor tesisleriyle, yeşil alanları, tarihi eserlerin restorasyonuyla, sosyal donatı alanlarıyla, değişen ve gelişen bir Milas yarattık.

İkinci dönemde köylerin devreye girmesiyle, Türkiye’de köy sayısı en fazla olan belediyelerden biri olarak bütün köylerimize en iyi şekilde hizmet götürmeye çalıştık.

Kaynaklarımız kısıtlandı ama hizmet ve çalışma azmimiz hiç azalmadı. Her iki dönemde de verdiğiniz görevi ve kaynakları en iyi şekilde kullanma noktasında azami gayret sarfettik.

Önümüzdeki dönemde de yine Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Milas’ımızın ve Muğla’mızın hak ettiği hizmetleri hayata geçirmek için kararlılıkla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Elbette bizlere teveccüh gösterir, destek verirseniz.      

Bu süreç aynı zamanda ülkenin geleceği açısından önemli bir süreç… Millet İttifakı desteklenmesi gereken bir süreç… Ülkemiz maalesef çok zor şartlar altında. Ekonomi, tarım, sanayi, eğitim, sağlık, iç ve dış siyaset ve adalet olarak çökmüş durumdadır. Bir yeni alternatif yaratma noktasında sağcılık-solculuktan vazgeçen, tamamen; vatan, Cumhuriyet ve Atatürk sevdasında buluşan bu iki partinin oluşturduğu ittifakın Milas adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum, bu güveni boşa çıkarmama ve verilen bu desteğe ihanet etmeme konusunda sizlere söz veriyorum.

Şartlar ne olursa olsun şu üç temel değerden asla vazgeçmeyeceğimi, senet olarak sizlere imzalıyorum: Birincisi doğruluktan ve dürüstlükten asla vazgeçmeyeceğim. İkincisi halkımıza ve memleketimize hizmet aşkından asla vazgeçmeyeceğim. Üçüncüsü de Cumhuriyet yolundan ve Atatürk değerlerinden asla vazgeçmeyeceğim.”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ardından sahneye çıkarak alandaki vatandaşlara bu kez Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün seslendi.

Başkan Gürün şunları söyledi:

“Hakikaten Milas buraya toplanmış. Evler boş galiba? Buraya gelişinizin sebebi bizleri uzun uzadıya dinlemek değil. Kıraç’ı dinlemek için buradasınız. Ancak ben de bu güzel ortamı sağlayan Muhammet Başkanıma çok teşekkür ederek, sizlere bir iki kelime bir şeyler söylemek istiyorum.

Gerçekten bugün Türkiye’nin durumu, Cumhuriyet kurulduğu günden beri en sıkıntılı dönem… Yerel seçimlere kısa bir süre kala Millet ve Cumhur ittifakı oluştu. Millet İttifakı Türkiye’nin gidişatına ‘dur’ demek için iki genel başkanın anlaşarak ülke genelinde ittifakın şartlarını oluşturmaya ve Türkiye’nin bu kötü gidişine ‘yavaşla’ ve ‘dikkat et’ demeye sebep olacaktır. Sizlerin vereceği oylarla adeta iktidara bir ‘sarı kart’ gösterecektir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçe ve 396 köyde hizmetimizi sunduk. Bunların detayları seçim sürecinde dağıttığımız broşürlerde var. Dolayısıyla onları anlatacak değilim ama önümüzdeki dönem Milas başta olmak üzere bütün ilçelerimizde çok büyük yatırımlarla yıllardır ihmal edilmiş altyapı sorununu ortadan kaldırıp sizlerin hizmetine sunacağız. Çünkü bizlerin tek derdi, sizlerin yaşadığı kent Muğla’da, mutlu olmanız, yüzünüzün gülmesidir. Dost olmanızdır. Kavga içinde değil, barış içinde ve birlikte yaşamanızdır. Ortak değerlerimiz olan Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyete sahip çıkmanızdır. İşin özeti budur…

Bu seçimler; Ahmet’in veya Mehmet’in seçileceği bir seçim değil. Acaba bu seçilecekler gerekli refleksi gösterebilecek mi yoksa eski tas, eski hamam mı olacak? Son 2 aydır bütün Muğla’yı dolaşıyoruz. Gerçekten Muğla’da ve tüm ülkede bir başkaldırı var. Yeter artık diyen, ‘oh’ demek istiyoruz diyen, çok sıkıldık, çok bunaldık diyen insanlar var ki, sizler de öylesiniz.

İnşallah 31 Mart’ta hep birlikte Muğla’dan güçlü bir sesle bu düşüncemizi, görüşümüzü, Atatürk’ümüze sahip çıkmayı gür bir sesle bütün Türkiye’ye ilan edeceğiz.”

Yapılan konuşmaların ardından muhteşem performansıyla Kıraç sahne aldı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak, Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Anadolu Rock Müziği’nin güçlü sesi sanatçı Kıraç’a, çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık