Milas’ta milletvekili aday geçişi

​​​​​​​Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Zafer Partisi, Memleket Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nin milletvekili adayları Milas’ta yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdiler. Siyasiler, sivil toplum örgütleri ve esnaf için oldukça hareketli bir gün yaşandı.

Milas’ta milletvekili aday geçişi
  • 26 April 2023, Wednesday 10:57

AK PARTİLİ OTGÖZ VE TEKİN’İN MİLAS PROGRAMI

AK Parti Muğla Milletvekili 2’nci sıra adayı Yakup Otgöz ile 7’nci sıra adayı Ali Tekin, AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir, İlçe Başkanı Emin Çelik, yönetim kurulu üyelerinin de eşliğinde Milas’ta ziyaret programları gerçekleştirdi.

Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başlayan program kapsamında, Milas Bakkallar Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali ihsan Gezgin’in makam ziyaretleri ile devam etti. Otgöz ve Tekin’in Milas programı akşam Fesleğen Mahalle ziyareti ile sona erdi.

ZAFER PARTİLİ 4 ADAY MİLAS’TAYDI

Zafer Partisi’nin 1’inci sıra adayı Ünal Yiğit, 2’nci sıra adayı Tan Bilginer, 3’nücü sıra adayı Aybike Ece Taşova, 4’üncü sıra adayı Mehmet Özdemir de Salı günü Milas’ta program düzenledi.

İlk olarak saat 12.30’da Şehir İçi Dolmuş Durağında şoför esnafıyla biraraya gelen Zafer Partisi Milletvekili Adayları daha sonra saat 14’de Milas Mahalle Muhtarları Derneği’ni akşam saatlerine doğru ise Milas Sanayi Esnafını ziyaret ettiler.

Aday tanıtım broşürlerini dağıtan adaylar, özellikle mülteci sorununu dile getirerek, sorunun çözümünün Zafer Partisi olduğuna vurgu yaptılar.

YENİDEN REFAH PARTİSİ STK’LARA AĞIRLIK VERDİ

Yeniden Refah Partisi de Salı günü Milas’a program düzenleyen partiler arasında yer aldı. Partinin 1’inci sıra adayı İsmail Baykal, 2’nci sıra adayı Kadir Gürsoy, 3’üncü sıra adayı Ersin Toptaş, 4’üncü sıra adayı Hasan Sefa Tursun ve 5’nci sırada adayı Mehmet Nesim Polat ise Milas Mahalle Muhtarları Derneği, Milas Bakkallar Odası Başkanlığı, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Milas Ziraat Odası Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret edip, Salı Pazarı esnafı ile vatandaşlarla sohbet ettiler.

MEMLEKET PARTİSİ DE MİLAS’I BOŞ GEÇMEDİ

Memleket Partisi’nin Muğla birinci sıra adayı Süleyman Dinçberk ile ikinci sıra adayı İbrahim Şimşek de Salı gününü Milas’a ayıran siyasilerden oldu. Dinçberk ve Şimşek de oda başkanlarını ziyaret etti.

CHP’Lİ ADAYLAR YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

CHP Muğla Milletvekili Adayları Süreyya Öneş Derici ile Selçuk Özdağ da Salı günü Milas’ta hem partilileriyle hem de vatandaşlarla buluştular.

Büyük çoğunluğu gençlerden oluşan yeni üyelere düzenlenen törenle CHP rozetini takan Öneş ve Özdağ daha sonra bazı ziyaretlerde bulundular. Akşam saatlerinde ise kırsal mahalle ziyareti gerçekleştirdiler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık