Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TİP Milletvekili Adaylarından Milas’ta Halk Buluşması

​​​​​​​Türkiye İsçi Partisi Muğla Milletvekili adayları Mehmet Aslantuğ, Neşe Tuncer ve Neşet Karadağ halkla buluşmaya devam ediyorlar.

TİP Milletvekili Adaylarından Milas’ta Halk Buluşması
  • 26 April 2023, Wednesday 10:43

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren TİP’in vekil adayları Milas’a da gelerek Milas Belediye Parkı önünde mini bir halk buluşması gerçekleştirdiler. Halkla iç içe, son derece samimi bir ortamın oluştuğu ve mini bir miting havasına dönüşen buluşmaya vatandaşların ilgisi de oldukça yoğun oldu.

Milas’ta yaşayan ve yaşam savunucusu olarak tanıdığımız milletvekili adayı Neşe Tuncer ilk konuşmayı yaparken, gerçekleştirdikleri seçim çalışmalarından bahsetti. Kısa bir konuşma yapan Tuncer, konuşmasını bitirdikten sonra sözü Yatağan’da uzun yıllar sendikalaşma konusunda çalışan Neşet Karadağ’a bıraktı. Karadağ; vatandaşların Türkiye İşçi Partisi’ne gösterdikleri ilginin emekçi haklarının geleceği açısından umut verici olduğunu söyledi.

Karadağ’dan sonra mikrofona gelen ünlü sanatçı, TİP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ da konuşmasında; “Muğla’da çevre ve emekçi hakları mücadelesi veren hak savunucularının önünü açmak ve meclise taşımak önceliğimiz” dedikten sonra “Türkiye’de artık bu mücadele siyasetin ötesinde bir haysiyet sorunu olmuştur. Doğa ile insan arasına kâr amacı güden şirketler giremeyecektir, girmemelidir” dedi.

Halkın seçimlerdeki beklentilerinin de konuşulduğu toplantı soru-cevap bölümü ve katılımcıların özellikle Mehmet Aslantuğ ile fotoğraf çektirmeleriyle sona erdi.

Türkiye İsçi Partisi Muğla Milletvekili adayları daha sonra Güllük’te seçim çalışmalarına devam ettiler.

Mehmet Aslantuğ, Neşe Tuncer, Neşet Karadağ ile Pir Sultan Abdal üyelerinin katılımıyla düzenledikleri kahvaltı sonrasında Güllük belediye meydanında çok katılımlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Güllük’te vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Aslantuğ; “Bugün seçim çalışmalarımızı gerçekleştirmek için bir aradayız. Neden, çünkü Kardeşlik için, sosyal barış için, neden çünkü sosyal devleti yeniden inşa etmek için, çünkü yolun, suyun, elektriğin, beslenmenin, barınmanın, eğitimin ve sağlığın arasına sokulan ve halkı çok zor durumda bırakan, tüccara, vahşi kapitalizme emanet edilen geleceği geri almak için bir aradayız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık