Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas'tan sonra Bodrum da yok

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ege Bölgesi Futbol Ligi’nde mücadele eden Muğla takımlarından önce Milas Masterler, daha sonra Bodrum Veteranlar futbol takımları Ege Bölgesi Futbol Ligi’nden, ‘haksız rekabet, adaletsiz mücadele’ nedeniyle ayrıldıklarını sosyal medya yoluyla duyurdular.

Milas'tan sonra Bodrum da yok

İki hafta önce Milas Şehir Stadyumu’nda oynanan ve Milasspor'un  Manisaspor'a 2-0 üstünlüğü ile süren lig maçında karşılaşmanın son dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi takım Milasspor hakem raporuna dayanılarak Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından suçlanarak haklı galibiyetleri engellenmiş ve 3'0 hükmen yenik sayılmıs, Milasspor'un 3 sporcusuna da 4'er maç ceza verilmişti.
Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, sosyal medya yoluyla, Federasyonun Manisaspor'u şampiyon yapmak istediğini ve haksız yere verilen cezaları kabul etmediklerini belirterek,  katıldıkları ligden çekildiklerini açıklamıştı.

Bodrum Veteranları da “yokuz” dediler

Geçtiğimiz hafta sonu Ege Bölgesi Masterlar Futbol Ligi karşılaşması için Manisa'ya giden Bodrum Veteranlar Futbol Takımı da Manisa'daki karşılasmanın ikinci yarısında çıkan olaylar sonrası yine Masterlar Federasyonu tarafından suçlu bulunarak 3-0 hükmen mağlup sayılmıştı.
Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı Koordinatörü Selim Demirci ve antrenör Tanju Nayman, yaptıkları açıklama ile, katıldıkları ligden yapılan haksızlıklar nedeniyle ayrıldıklarını belirttiler.
Koordinatör Selim Demirci Milasspor'a yapılan adaletsizliklerin ve haksızlıkların bir hafta sonra Bodrumspor'a yapıldığını vurgulayarak, “istenmediğimiz ligde artık Milasspor gibi biz de yokuz” dedi.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis