Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİZO'dan Kaymakam Böke'ye hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

MİZO'dan Kaymakam Böke'ye hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başken Vekili Fikret Turgut, Milas Ziraat Odası Meclis Kurulu Başkanı Halis Şahin, MİZO Meclis Başkan Vekili Kazım Bayındır, MİZO Meclis Üyeleri; Mustafa Baş, Yalçın Kocakaya ile birlikte Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret etti.

Milas Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Ünver Böke’ye görevinde başarılar dileyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas’ın tarım potansiyeli hakkında bilgi verdi. Milas’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra zengin bir ürün yelpazesiyle aynı zamanda çiftçi kenti olduğunun altını çizen Başkan Atıcı, ilgili kurum ve kuruluşlarla “ortak akıl/kolektif çalışma” prensibi ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Milas Kaymakamlığı ve diğer kurum/kuruluşlarla da geçmişte olduğu gibi yine çiftçi yararına projelere imza atma arzusunda olduklarını kaydeden Başkan Atıcı, Kaymakam Böke’den tarım arazilerinin korunması başta olmak üzere bir dizi konuda destek istedi.

Milas Ziraat Odası’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğuna dikkat çekerek bu alanda ülke ve çiftçi yararına çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Başkan Atıcı’nın çiftçiler adına taleplerini not alan Kaymakam Böke, zeytincilik, arıcılık, hayvancılık gibi alanlarda ciddi üretime sahip olan Milas’ta çiftçilere hizmet etmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

Ziyaret, Kaymakam Böke’ye yöresel ürünlerin yer aldığı hediye paketinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık