MİZO’dan Milas Jandarma Komutanı Doğan’a hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve MİZO Meclis Üyesi aynı zamanda MİZO Pınarcık Temsilcisi Yalçın Kocakaya, kısa bir süre önce göreve başlayan Milas Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Seyhan Doğan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

MİZO’dan Milas Jandarma Komutanı Doğan’a hayırlı olsun ziyareti
  • 06 October 2021, Wednesday 14:56

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve Meclis Üyesi aynı zamanda MİZO Pınarcık Temsilcisi Yalçın Kocakaya, Milas Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Yüzbaşı Seyhan Doğan’ı makamında ziyaret etti. 
Milas Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Seyhan Doğan’a çiçek takdim ederek, “Milas’a hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz” diyen Başkan Atıcı, ziyarette ilçe ve Milas Ziraat Odası, Oda faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. 
Milas Jandarma Komutanlığı ile geçmişte de çiftçi yararına faaliyetlerde her zaman işbirliği halinde çalışma yaptıklarını hatırlatan Başkan Atıcı, son yıllarda yaşanan üzücü traktör kazaları konusunda da alınabilecek önlemler konusunda, çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve kazalardan korunması adına birlikte çalışmak istediklerini söyledi.  
Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve MİZO Meclis Üyesi aynı zamanda MİZO Pınarcık Temsilcisi Yalçın Kocakaya’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Milas Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Seyhan Doğan, can kaybına ya da ciddi yaralanmalara sebep olabilen traktör kazalarının önlenmesi amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığını ancak bu konuda Milas Ziraat Odası ile işbirliği halinde daha geniş ölçekli çalışma yapabileceklerini ifade etti. 
Ziyaret, sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık