Muğla Şampiyonu Fethiye Belediyespor

Fethiye Belediyespor:3 - Milas Belediyespor:0

Muğla Şampiyonu Fethiye Belediyespor
  • 25 December 2019, Wednesday 9:24

Maçın Hakemleri: Burak Köleoğlu, Cemal Yurtseven, Filiz Kın Topal, Feride Gökçe, Alper Şahiner, İrem Terzi
Fethiye Bediyespor: Erhan Aşkın, Yiğthan Balcı, Erkan Türk, Osman Oksas, Mehmet Ali Keçe, Berkan Ekinci, Barış Kıyal, Gürkan Gürcan, Batuhan Sakal, Cem Uzunkaya, Melih Ünal, Mert Sökmen
Antrenör: Erdem Kullukçu
Milas Belediyespor:Emirhan Kök, Utku Dal, Semih Tuncel, İzzet Erdoğan, Mert Sekli,Berke Gürsoy, Taha Uysal, Mehmet Çelebi, Ertekin Öz,Mustafa Durmaz,Hüseyin Can Konak, Mert Mutlu, Mustafa Uğurlu
Antrenör: Mustafa Arıkan
Muğla İkinciliği Kupasını Aldılar
Fethiye Belediyespor ile Milas Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Muğla Şampiyonluk maçında sevinen taraf Fethiye Belediyespor oldu.
Kendi gruplarının şampiyonu iki takımın şampiyonluk karşılaşması 22 Aralık Pazar günü Kışla Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda oynandı.
 Denk iki takımın mücadelesinde maç boyunca az hata yapan ve oyun disiplininden kopmayan Fethiye Belediyespor haklı bir galibiyet aldı.
 Maçın ilk setini Fethiye takımı 25-16 ikinci seti yine Fethiye 25-18 aldı ve maçta skor 2-0 oldu. Milas Belediyespor için olmak ya da olmamak setinde bu kez daha iyi oynayan taraf Milas Belediyespor oldu. Ancak Fethiye Belediyespor oyundan hiç kopmadı. Çok zevkli ve heyecanlı geçen üçüncü sette Milas Belediyespor skoru 22-17 ye getirmesine rağmen bir türlü seti bitirecek sayıları alamadı ve takım olarak hata üzerine hata yapılınca Fethiye Belediyespor seti 25-22 alarak maçtan 3-0 lık galibiyetle ayrıldı.
 Bu galibiyet Fethiye Belediyespor’u Muğla Şampiyonu yaparken ilçemiz takımı Milas Belediyespor ise Muğla ikinciliği ile yetinmek zorunda kaldı.
Üçüncülük Maçı
Göcek Belediyespor:3 Bodrum Akademispor:1
Muğla Genç Erkekler Voleybol Şampiyonluğu maçından önce Muğla üçüncüsünü belirleyecek karşılaşmada Göcek Belediyespor rakibi Bodrum Akademispor’u 3-0 yendi.
Ödül Töreni Düzenlendi
Erkekler Üçüncülük ve şampiyonluk karşılaşmaları sonrasında takımlar kupalarını, sporcular da madalyalarını aldılar.
Takımların kupaları ile sporcuların madalyalarını Kavaklıdere Gençlik ve Spor Müdürü Sezgin Uslu, Menteşe Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman verdiler.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık