Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğlalı Atletler, bölge yarışları için Bandırma’ya uğurlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla’yı temsil edecek sporcuları Balıkesir Bandırma’ya uğurladı.

Muğlalı Atletler, bölge yarışları için Bandırma’ya uğurlandı

“Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Müsabakaları” kapsamında yapılacak Grup Müsabakalarında yarışacak olan sporcular, dün Bandırma’ya uğurlandı.

Çeşitli kategorideki birçok sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporcular, 20 Mart 2021 tarihinde Balıkesir (Bandırma)’da ve 3 Nisan 2021 tarihinde Manisa’da olmak üzere iki kademede gerçekleştirilecek Grup Müsabakalarında Muğla’yı temsil edecekler. 05 Mart 2021 tarihinde Ula Göleti Kros Parkurunda yapılan İl Seçmelerinde dereceye giren sporcuların yarışacağı 1. Kademe Müsabakaları, bugün Balıkesir Bandırma’da yapılacak.

Bireysel ve takım yarışlarında ilk 6’ya giren sporcular ve takımlar 14 Nisan 2021 tarihinde Aydın Didim’de yapılacak olan yarı finalde yarışacaklar. 28 Nisan 2021 tarihinde Gaziantep’te yapılacak olan Final sonucunda ise bireyselde ilk 6’ya giren sporcular Milli Takım kampına katılacaklar.

Menteşe Merkez İlçe ile Marmaris, Dalaman, Milas ve Bodrum İlçelerinden gelen ve çoğunluğu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından oluşan kafile, dün Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve aileleri tarafından uğurlandı. Sporculara başarılar dileyerek uğurlayan Ömer İlman yaptığı açıklamada, “İnanıyorum ki gençlerimizin sporu bir kültür ve hayat tarzı olarak icra etmesi, onların sağlıklı ve başarılı bireyler olmasını sağlayacaktır. Bunun için tüm çabamız ve ilgimizle gençlerimizi destekliyoruz. Bu vesileyle Balıkesir Bandırma’da ilimizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık