Muğlaspor'da Erol Kapiz güven tazeledi

2020-2021 Sezonunda 3.lig 4.grupta mücadele edecek olan Muğlaspor’da yönetim krizi olağan genel kurulla aşıldı.

Muğlaspor'da Erol Kapiz güven tazeledi

Muğla İskender Alper Kültür Merkezinde geçtiğimi hafta içersinde yapılan Muğlaspor Olağan Genel Kurulunda kulüp yönetimine kimsenin aday olmaması üzerine ”Kulübümüzü yalnız bırakmayız” diyen mevcut yönetim kurulu başkanı Erol Kapiz, tek liste ve tek aday olarak girdi ve Muğlaspor’un yeniden başkanı oldu.

Olağan Genel Kurul sonrasında konuşan Başkan Kapiz yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Korkacak bir tablo yok. 2 büyük firma ile konuştuk ve görüştük. Genel kurul öncesinde birçok arkadaşımla konuştum. Arkadaşlarım stat reklamı olarak kulübümüze 25 bin liralık yardımda bulunacaklar. Biz kötü bir şey yapmadık. Bu zor dönemde hem Muğlaspor’un borçlarını aşağılara çektik, hem de Play Off maçı oynadık. Önümüzdeki sezon alt yapılarda Mensaf Kıvanç tek yetkili olacaktır kendisine teşekkür ediyorum.”

Bahattin Gümüş’ün Konuşması Genel Kurala Damgasını Vurdu

Muğlaspor’un Olağan Genel Kurulunda bir konuşma yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün konuşması katılımcılardan büyük alkış aldı.

Gümüş: “2 yılda 1 kongre yapmamız gerekirken her yıl kongre yapıyoruz. Her kongreye büyük ümitlerle başlıyoruz. Geçmişte Muğlaspor’daki heyecandan söz ediyoruz ama bugün hiç bir heyecan yok. 3 senede alt yapımızdan 3 oyuncu çıkardık. Bugün alt yapımızda oyuncu yok.

Somaspor ile Play Off maçı oynuyoruz. Futbolcular 2 dakika top oynamadılar. Maça gittiğimize pişman olduk. Muğlaspor fanatiği biri olarak beni bile futboldan soğuttular. Böyle olacaksa olmasın, Amatörde yer alalım, kendi alt yapımızdan yetişen futbolcularla oynayalım. Erol Kapiz’i biz destekledik. Bazen başkanlığın getirdiği sorumluluklar neticesinde başkanlar daha dikkatli olmalılar. Belediyenin desteği her zaman oldu, olmaya da devem edecektir, ancak herkes sorumluluklarını bilmelidir.

Muğlaspor için yapılacaklar bellidir. Muğlaspor’da çalışanların maaşlarını ödeyemiyoruz ama başka şehirden gelen futbolcular parayı götürüyorlar. Biz buna karşıyız.”

Gümüş; “Antalya'da yapılan 2. lige yükselme Play off müsabakalarındaki futbolu ve futbolcuların tavırlarını gördükten sonra böyle olacaksa amatörde kendi çocuklarımızla oynayalım” şeklinde öneride bulundu ve büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından tek liste halinde girilen seçim sonucunda Erol Kapiz ve ekibi göreve getirildi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık