Muğlaspor’da Erol Kapiz İkinci Kez Başkanlığa seçildi

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Haziran ayı içinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kuruldan güven tazeleyerek çıktı.

 Muğlaspor’da Erol Kapiz İkinci Kez Başkanlığa seçildi

Kongrede 126 kişi oy kullandı. Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Abdurrahman Uçar 34 oy alırken, 92 oy alan Erol Kapiz yeniden başkan seçildi. Muğlaspor yönetimi şu isimlerden oluştu: Erol Kapiz, Memiş Alper Yıldırım, Akif Giray, Gülen Kaya Bütüner, Serdar Sungur, Duygu Yumuk, Gültekin Akça, İlgin Göktepe, Hüseyin Nizamoğlu, Merve Başak Çağıl, Mustafa Çömez, İbrahim Güngör, Hüseyin Kocagöz, Osman Pala, Hasan Keskin, Mehmet Güven, Tahir Ünsal, Altar Zeyhan

KAPİZ: “BU SENE HEDEF PLAY-OFF”

Muğlaspor OIağanüstü Genel Kurulu’nda ilk konuşmayı yapan Kulüp Başkanı Erol Kapiz, projelerinden bahsetti. Kapiz, “Göreve geldiğimiz 2018 tarihinden başlayarak kulübün içinde bulunduğu durumlarla ilgili çeşitli çalışmalar yaptık. Eski başkanımızın koydurduğu temlik nedeniyle çok zorlandık. Bu zor süreci herkesin katkılarıyla atlattık ve ilk olarak Ramazan Silin hocamızla anlaştık. Transferlerimizi yaptık. Kulübün maddi sıkıntılarını gidermek için her şeyi yaptık. Haluk Beyimoğlu ile görüşerek temliği kaldırdık. Kime gittiysek yardım aldık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ligi 11’inci sırada tamamladık. Yeni sezonda hedefimiz play-off oynamak” dedi.

Futbolcularla yaşanan problemleri anlatan Başkan Kapiz ardından, Muğlaspor Kulüp Binasının üst katına ek kat yapılması aşamasını ve Ortaköy’de Muğlaspor’a devredilmesi planlanan arazi ile ilgili son aşamaları aktardı.

GÜRÜN: “MUĞLASPOR’UN GELİRLERİNİN ANA OMURGASINI BİZ OLUŞTURUYORUZ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “Muğlaspor’da başarı kazanılıyor, ligde kalınıyor. Fakat Muğlaspor’un maddi sıkıntılarında bir değişiklik olmuyor. Mali durumun düzeltilmesi, birçok kişiden tek tek yardım istenerek değil, daha sistematik bir yol izlenmesi gerekiyor. Türkiye’de neredeyse borçsuz kulüp yok. 3 büyüklerin de çok büyük borçları var. Bu borçların nasıl ödeneceği ile ilgili de çok net ve umut veren bir yöntem yok. Herkes şaşkınlık içerisinde. Bana göre yasada, yönetmeliklerde değişiklikler yapılmalı. Yasa dışı taleplere, uygulamalara ödün verilmeyecek bir sistem oluşturulmalı. Ayrıca bizler Muğlaspor’a yaptığımız yardımları söylemiyoruz. Fakat şunu söylemek istiyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi olarak gelirlerin ana omurgasını biz oluşturuyoruz. Bunun bilinmesinde yarar var. Çünkü bazen biz hiç katkı yapmamışız gibi bir algı oluşuyor. Halkımıza doğrusunu anlatmakta fayda var. Sabit gelirlerin büyük kısmı belediyelerimizden gelen akarlarla oluşmaktadır” dedi.

GÜMÜŞ: “İKİ ARKADAŞIMIZA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Normalde 2 yılda yapılan kongre her yıl yapılmaya başladı. Bunu konuşmamız lazım. Rahat rahat maç izlemek varken Muğlaspor başkanı olmak zor bir iş. Bundan dolayı başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Bize düşen görev bu takıma sahip çıkmaya devam etmek. Problem var mı, var. Fakat ülkemizin şartlarına baktığımızda Muğlaspor o kadar da kötü durumda değil. Futbolculara verilen ceza az bile. Kümede kalma mücadelesi verildiği bir dönemde, senin rakibin olan bir takım maça geliyor ve futbolcular para diyerek antrenmana çıkmıyorsa, bence Muğlaspor’da yeri yoktur. Cezayı da fazlasıyla hak ediyorlar. Her kongrede aynı sıkıntıları konuşuyoruz. Şuan aday olan iki isim de aynı yönetimde görev yaptı. İkisi de kulübün sıkıntılarını biliyor. Bu düşüncelerimle iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 İlgin Göktepe Muğlaspor Yönetiminde...

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ile yeniden yönetim kuruluna giren ilçemiz spor adamlarından CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe 2019-2020 spor sezonunda Muğlaspor’un başarısı için çalışacak.

İkinci kez Erol Kapiz ile yönetim ekibinde yer alan İlgin Göktepe, geçmiş dönemlerde Yeni Milasspor’un yönetim kurulu üyeliğinde de bulunmuştu.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık