ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN VEKİLİ ÇAYIRLI YANITLADI

Milas Cumhuriyet Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencileri Selahattin Balık ve Furkan Balık Milas Belediye Başkanvekili Mehmet Çayırlı’yı makamında ziyaret ederek röportaj gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN VEKİLİ ÇAYIRLI YANITLADI

Öğrenciler tarafından hazırlanan Belediyecilik nedir, Belediye Başkanı’nın görevler, Belediye hizmetleri, Siyaset ve güncel konulardan oluşan sorulara cevap veren Başkanvekili Çayırlı, röportaj için de öğrencilere ayrıca teşekkür etti.

Röportajları tamamen hobi amaçlı gerçekleştirdiklerini belirten Selahattin ve Furkan Balık; daha önce mahalle muhtarlarımız ve Milas Belediyesi Meclis üyelerimiz ile de röportajlar yaptık. Bizi kırmayıp makamında kabul ederek sorularımızı cevaplayan Başkanvekilimiz Mehmet Çayırlı’ya teşekkür ediyoruz” dediler.

Ziyaret ve röportaj için öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanvekili Mehmet Çayırlı; “Öğrencilerimiz Belediyemizi ziyaret ederek röportaj yaptılar. Belediyecilik ve Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Geleceğimiz olan gençlerimizin böyle mahalli yerel hizmetlere ilgi duymaları bizi ayrıca memnun etmiştir. Öğrenci kardeşlerime bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık