MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Milas Kaymakamlığı’nın muhtarlarla mutad olarak yaptığı aylık toplantı, dün saat 10:00’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
  • 24 September 2019, Tuesday 17:33

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili ile bazı daire başkanlarının katıldığı toplantıda, muhtarların sorunları dinlendi, çözüm yolları konuşuldu ve ilgili müdürlüklere görev verildi.

Toplantının sonunda Milli Emlak Müdürü, köylerdeki 2B arazileriyle ilgili hak sahiplerinin, sure uzatıldığı için yapması gerekenlerle ilgili, muhtarlara bilgi verdi.

Günün en ilginç şikayeti ise Hüsamlar Muhtarından geldi. Bütün arazileri istimlak edilmesine karşın, kendi evleri altında kömür olmadığı için evleri yıkılmayan ve halen evlerinde kalan vatandaşların, elektrik kullanamadıklarını, AYDEM’in buraya hizmet vermediğini, ancak Kemerköy Termik Santrali’ni işleten şirketten izin alabilirlerse elektrik kullanabileceklerini, kullandıkları elektrik bedelini ödeyeceklerini, ama şirketin buna ikna edilmesi gerektiğini belirtti ve yardım istedi. Bütün araziler istimlak edildiği için, buralar şirketin malı sayıldığından, resmi olarak yapılabilecek bir şey yok. Ama orada bazı vatandaşlar da halen kalıyor. Kaymakam Arslan, kesin söz veremediğini, ama şirketle konuşacağını belirtti.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık