VEDA MESAJI

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayini nedeniyle Muğla’dan ayrılan İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, bir veda mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

VEDA MESAJI
  • 24 September 2019, Tuesday 17:30

 

 

 

 

 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN ÇETİNKAYA’NIN

“07.03.2015 tarihinden başlamış olduğum Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevimden, 19.09.2019 tarihli Kararname ile Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atanmamdan dolayı ayrılıyorum.

Muğla’da görev yaptığım süre içerisinde ilimizin huzur, güven ve asayişinin sağlanmasında Muğla’lı vatandaşlarımızdan büyük destek ve ilgi gördük. İnanıyorum ki bu karşılıklı destek, güven ve işbirliği devam ettiği sürece Muğla’nın huzur ve güvenliği daha üst noktalara taşınacaktır.

Bizlere ilgi, destek ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, yerel yönetimlerimize, sivil toplum örgütlerinin kıymetli yöneticilerine ve mensuplarına, çok sevdiğim çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine ve sevgili Muğla halkına teşekkürlerimi arz ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum.

Bu vesileyle yaşadığımız coğrafyanın vatan olmasında ve vatan olarak kalmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, tüm Muğla’lı vatandaşlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, haklarını helal etmelerini diliyorum.”

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık