Muhtarlar ve eşleri Ankara’da

Milas’ta görev yapan muhtarlar ve eşleri, Milas Belediyesi ile Milas Muhtarlar Derneği’nin organizasyonuyla Ankara gezisine çıktı. Muhtarlar ve eşlerine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da eşlik etti.

Muhtarlar ve eşleri Ankara’da

Muhtarlarla yakın ilişkiler kuran Milas Belediyesi, geçtiğimiz hafta muhtar eşleriyle yaptığı buluşmanın ardından bu kez Ankara’ya gezi düzenledi.

Ankara gezisi için hazırlanan muhtarlar ve eşleri, önceki gün gece saatlerinde Köy Garajı’nda buluştu. Kendileri için hazırlanan otobüslere binen muhtarlar ve eşleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’ya giderek Anıtkabir’i görecek olmanın heyecanını yaşadı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da hareket saati öncesinde muhtarlar ve eşlerine hayırlı yolculuklar diledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi ve Milas Mahalle Muhtarları Derneği iş birliğinde gerçekleştireceğimiz Ankara ziyaretimiz için muhtarlarımızla ve muhtarlarımızın değerli eşleriyle birlikte Ankara'ya doğru yola çıktık.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık