Öğrenciler projelerini sergilediler

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında okullarında yaptıkları bilim projelerini sergileyen okullardan birisi de Semiha Altunkan Okulu oldu.

Öğrenciler projelerini sergilediler

26 Nisan Cuma günü Semiha Altunkan Okulu bahçesinde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Bilim Fuarı’na Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir, bazı okulların idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Sunuculuğunu okulun öğrencilerinden Kübra Genç’in üstlendiği Bilim Fuarı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Hüseyin Demir açılış konuşmasında Bilim Fuarı için 1 yıldır hazırlanan öğrencilerine ve öğretmenlerini kutlayarak teşekkür etti.

Öğrencilerin bilimsel icatları ilgi çekti

Milas Semiha Altunkan Okulu Bilim Proje Yöneticisi Semia Semiz ve proje öğretmenlerinin eşliğinde üst sınıf öğrencileri çeşitli deneyler yaparak etkinliklerini sergilediler. Yapılan deneyler katılımcıların oldukça ilgisini çekti.

Milas Semiha Altunkan Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Fuarı, katılımcıların stantları gezerek öğrencilerden bilgiler alması ve Teknoloji Tasarım Derslerinde yapılan el emekleri sergisinin gezilmesi ile etkinlik devam etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık