Okul İdarecileri ‘2023 Eğitim Vizyonu’nu tanıttılar

Geçtiğimiz günlerde ilçemiz Menteş Mahallesindeki Özel Özge Koleji’nde, tüm okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Bilal Duman, Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın konuşmacı olarak katıldığı 2023 Eğitim Vizyonu, bu kez ilçemizdeki bazı okullarda gündeme geldi.

Okul İdarecileri ‘2023 Eğitim Vizyonu’nu tanıttılar

2023 Eğitim Vizyonu’nun tanıtımı için okullarda düzenlenen panellere ilçemizde görev yapan tüm okul/ kurum müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Her öğretmenin 2023 Eğitim Vizyonu’nun temel felsefesini, belirlenen temaları, hedeflerini ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni yapılanmasını özümsemesi için idareciler, kurumlar arası ilişkileri arttırmak amacıyla, geçtiğimiz günlerde kendi görev yaptıkları okullar dışında farklı okullara giderek 2023 Eğitim Vizyonu aktarım sunumunu gerçekleştirdiler.

2023 Eğitim Vizyon Belgesi’nin en önemli meselesinin, felsefesinin anlaşılması olduğunu belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Bu kapsamda Milas’ta gerekli çalışmalar başlamış olup, bu noktadan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve her okul, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi doğrultusunda kendi hedeflerini belirleyerek çalışmalarını yapacak. 2023 Eğitim Vizyonu’nun amacına ulaşmasına en üst seviyede katkı sağlayacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık