Soğuk günün sıcak yarışı.. Atatürk İçin Koştular!

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi geleneksel olarak yapılan Kır Koşusu ile ilçemiz Milas’ta bir kez daha kutlandı. 27 Aralık Perşembe günü Saat 10.00 da Atapark’ta başlayan kır koşularına küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 200’e yakın sporcu öğrenci katıldı. Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün üstlendiği, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği Kır koşusunda, Milaslı Beden Eğitimi Öğretmenleri. Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor antrenörleri ile Muğla Atletizm Hakemleri de görev yaptılar.

Soğuk günün sıcak yarışı..  Atatürk İçin Koştular!

Oldukça soğuk bir havaya rağmen başarılı bir şekilde gerçekleşen Atatürk Kır Koşusunda, her kategoride ilk üç dereceye giren sporcuların madalyaları aynı gün içinde koşulara rehberlik eden Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu tarafından verildi.

Küçük Kızlar Sıralaması

1.Nazlı Kartal 2.Ayşenur Yavuz 3.Rabia Karabulut

Küçük Erkekler Sıralaması

1.Taha Hüdüt 2.Arda Yangın 3.Mert Kartal

Yıldız Kızlar Sıralaması

1.Sinem Dilek 2.Nilüfer Çoğaltan 3.İrem Kara

 Yıldız Erkekler Sıralaması

1.Efe Cengiz 2. Arda Çilek 3.Boran Sonut

Genç Kızlar Sıralaması

1.Aslı Korkmaz (Cumhuriyet Anadolu Lisesi) 2.Melisa Çal (Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 3.Zerda Ataseven (Cumhuriyet Anadolu Lisesi)

Genç Erkekler Sıralaması

1.Sertan Balcı (Endüstri Meslek Lisesi) 2. Selami Urhan (Şehit Murat İnci Lisesi) 3.Engin Keser(Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi)

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık