Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Okula “Engelsiz kafe”..

Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde kısa süre yapımına başlanan Engelsiz Hayal Kafe’nin çalışmaları devam ediyor.

Okula “Engelsiz kafe”..
  • 18 December 2020, Friday 10:28

Yaklaşık 1 ay gibi kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Engelsiz Hayal Kafe okul aile birliği bünyesinde işletilecek ve okulda eğitim almış,  mezun olmuş özel öğrenciler istihdam edilecek.

Engelsiz Hayal Kafe ile ilgili açıklama yapan Milas Kaymakamı Eren Arslan; “Remzi Ozan- Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulumuzda yenilikler devam ediyor.

Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan yatırımların en güzel örneklerinden bir olarak başlayan, öğrencilerimizin hem eğitim alacağı, hem de daha fazla sosyalleşme imkanı bulacağı “Engelsiz Kafe” inşaatımız son hızıyla devam etmektedir.

Bu anlamlı projemiz ile birlikte okulumuzun içersinde de spor salonu, el sanatları atölyesi, seramik atölyesi çalışmaları da tamamlanarak okulumuz daha güzel hale getirilmiştir.

Özel öğrencilerimizi daha güzel bir eğitim ortamına kavuşturacak olan proje ve çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bölgede bir ilk olan Kafe hakkında açıklamada bulunan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise; “Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ve hayırseverlerimizin ortak projesi ile 'devlet millet el ele' adında planlanan projemize destek veren herkese teşekkür ederken, Milas’ımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ayrıca engelsiz kafede okul öğrencileri çalışacak, okul aile birliği tarafından idare edilecek ve herkese açık olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık