Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

OPET'TEN MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL, AKARYAKITTA  YÜZDE 5 İNDİRİM

MİTSO, OPET Bayisi Mavi Beyaz ile anlaşma yaptı. Anlaşma gereğince MİTSO üyelerine tüm Türkiye'deki OPET bayilerinden yapılacak akaryakıt alımlarında anında yüzde 5 indirim yapılacak.

OPET'TEN MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL, AKARYAKITTA  YÜZDE 5 İNDİRİM

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, OPET akaryakıt bayisi Mavi Beyaz ile yaptığı anlaşmayla OPET bayilerinden akaryakıt alımlarında oda üyelerine yüzde 5 indirim olanağı sağladı.

MİTSO; OPET'in Milas, Bodrum ve Marmaris bayiliğini yapmakta olan Mavi Beyaz Akaryakıt, İnşaat, Petrol, Pazarlama, Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile oda üyelerine akaryakıt alımında yüzde 5'lik indirim uygulanması için anlaşma yaptı. Mavi Beyez A.Ş.'nin Ege Bölgesi Bölge Müdürü Ogün Koş ile Milas ve Kemikler İstasyon Müdürü Recep Yalçın MİTSO'yu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı ile Mavi Beyaz Ege Bölgesi Bölge Müdürü Ogün Koş arasında akaryakıt alımlarında MİTSO üyelerine yüzde 5'lik indirim yapılması için anlaşma yapıldı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve OPET Bayisi Mavi Beyaz A.Ş.'nin Ege Bölgesi Bölge Müdürü Ogün Koş arasında yapılan anlaşma gereğince MİTSO üyeleri Milas, Ören, Ören Marina ve Kemikler'deki Mavi Beyaz'ın akaryakıt istasyonlarına uğrayarak taşıtlarına "otobil" sistemi taktırabilecekler. MİTSO üyeleri "Otobil" sistemi için gereken cihaz içinücret ödemeyecekler ve cihazın montaj işleri de yine Mavi Beyaz tarafından ücretsiz olarak yapılacak. MİTSO üyeleri, OPET'in akaryakıt istasyonlarına gittiklerinde "otobil" sistemi sayesinde taşıtları tanınacak ve akaryakıt alımlarında kendilerine anında yüzde 5'lik indirim uygulanacak. İndirim, Türkiye'nin her yerindeki OPET bayilerinde de geçerli olacak.

OPET'in akaryakıt bayiliğini yapmakta olan ve Milas, Ören, Ören Marina ve Kemikler mahallesi ile Bodrum veMarmaris'ta akaryakıt istasyonları bulunan Mavi Beyaz A.Ş.'nin Ege Bölge Müdürü Ogün Koş, MİTSO ile yaptıkları anlaşmadan memnuniyet duyduklarını ifade ederek "MİTSO üyeleri Mavi Beyaz'ın akaryakıt istasyonlarına uğrayarak cihaz ve montaj parası ödemeden arabalarına otobil sistemi taktırabilirler. Bu sistem sayesinde, Türkiye'nin her yerindekiOPET'inakaryakıt istasyonlarına gelen MİTSO üyelerinin arabaları sistem tarafından tanınacak ve  akaryakıt alımlarında kendilerine anında yüzde 5'lik indirim uygulanacak" dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de OPET bayisi Mavi Beyaz'ın Ege Bölgesi Bölge Müdürü Ogün Koş'a, akaryakıt alımlarında MİTSO üyelerine sağlayacakları yüzde 5'lik indirim için teşekkür etti. Reşit Özer "Biz her fırsatta odamız üyelerine yardımcı olmak ve çeşitli şekillerde destek sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bugün de OPET Bayisi Mavi Beyaz ile bir anlaşma yaptık. Anlaşma gereğince odamız üyeleri OPET akaryakıt istasyonlarına gittiklerine arabalarına yüzde 5 indirimli akaryakıt alabilecekler. Üyelerimize böyle bir indirim sağlayabildiğimiz için memnuniyet duyuyoruz. Üyelerimize böyle bir indirim sağladıkları için de Sayın Ogün Koş'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

           

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis