Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ören’de yangın…

Önceki gece yarısından sonra ilçemize bağlı Ören Mahallesi’nde, henüz bilinmeyen bir nedenle boş bir arazide yangın çıktı. Sanayi Sitesi yanında, bazı evsel atıkların bulunduğu alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına itfaiye ve iş makinelerinin yanı sıra Ören sakinleri de katıldı.

Ören’de yangın…

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kısa sürede Ören Mahallesi’nde itfaiye araçlarının yanı sıra, ilçe merkezinden de takviye ekip ve araçlar müdehale ederken, iş makineleriyle de yangının, çevredeki işyeri ve konutlara sıçramaması için yoğun çaba harcandı. Bu arada çevredeki konutlarda oturan vatandaşlar da ellerindeki hortumlarla yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da yangın haberini alır almaz Ören’e gelerek, yangın söndürme çalışmalarını izledi. Çevre sakinlerinden yangının çıkış nedenini öğrenmeye çalışan Başkan Tokat, yangının tamamen kontrol altına alınıp, soğutma çalışmalarının başlamasıyla Ören’den ayrıldı.

Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen ve çevredeki evleri tehdit eden yangın, Örenlilere korkulu anlar yaşatırken, çıkan yangın gece yarısı 02.45 gibi tamamen söndürüldü.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık