‘Palamut Çocukları’ndan Kaymakam Arslan’a ziyaret

“Orman Okulları Projesi “kapsamında Güllük İlkokulu Müdürü Cihan Gün, Müdür Yardımcısı Fatih Öziç, öğretmenler Aysu Eskitürk, Emel Küçükoğlu ve kendilerine ‘palamut Çocukları’ adını veren öğrenciler, Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret etti.

‘Palamut Çocukları’ndan Kaymakam Arslan’a ziyaret

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da katıldığı ziyarette proje ekibi ve öğrenciler, Avrupa Birliği’nin destek kapsamında olan “Orman Okulu” projesi için Kaymakam Arslan’ a sunum yaptı.

Sunumda; 2023 Eğitim Vizyonunda yer alan ‘Birey kendini bilir ve tanır’ ifadesini kazanıma dökme hususunda veli-okul işbirliğini güçlendirmek amacıyla projenin, 4-11 yaş arasındaki öğrencilerin doğaya olan sevgisini arttırmak, temel derslerdeki kazanımları doğada uygulamak olduğunu belirttiler. Projenin temel amacının; proje ile birlikte risk durumunda olan,(okula gelmek istemeyen, okul kurallarına uyumda zorlanan) öğrencileri okula kazandırmak olduğu da vurgulandı.

Kaymakam Arslan ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve proje ekibine teşekkür ederek “öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenecekleri doğa ile bütünleşmiş olan böyle bir projenin destekçisiyim” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık