Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pandemi.. Gergin sinirler..

​​​​​​​KUYRUKTA SIRA TARTIŞMASI OLAY OLDU..

Pandemi.. Gergin sinirler..

Cumhuriyet Caddesi’ndeki bir işyerinde sıra bekleyen vatandaşlar arasındaki tartışma tatsız sonuçlandı. Pandemi nedeniyle alıan tedbirler çerçevesinde, işyerleri içine mesafeyi korumak nedeniyle fazla kişi alınmıyor.

Öte yandan vatandaşlar, hem pandemi hem de pek çok başka nedenden dolayı oldukça gergin.

Bu durum dün, bir işyeri önünde sıra beklerken iki hanımın tartışmasına neden oldu. İçeriye 3 kişiden fazla grime yasağı olduğu için, sırada bekleyen vatandaşların, ‘acelem var girebilir miyim”, “benim acelem yok, kendimi emniyete almam lazım” düzlemindeki tartışması, bir süre sonra itişmeye dönüşünce, tartışan iki kadından biri dengesini kaybedip düşerken, başını çarptı. Başı kanayan kadın yerde yatarken, tartışma devam ediyordu. Vatandaşların ve işyeri sahibinin araya girmesiyle olay sakinleştirilmeye çalışılırken, yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çağrılan polis, iten hanım ve kızıyla, şikayetçi olan yaralanan kadının arkadaşını, ifadelerini almak üzere karakola davet etti.

Olayla ilgili soruşturma açılırken, işyerindeki kameraların kimin haklı olduğunu ortaya koyacağı belirtildi. Soruşturma devam ediyor..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık