Parkur alanları kiraya verilecek

​​​​​​​Marmaris Belediye Başkanlığı tarafından belediyeye ait 12 adet parkur alanı açık teklif usulü ile kiraya verilecek.

Parkur alanları kiraya verilecek
  • 27 February 2023, Monday 11:08

İlan gov tr’de yer alan duyuruya göre;

İçmeler Mahallesi Atatürk Caddesi No:18 adresinde hizmet binasında bulunan Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Odasından bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İdarece onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.

İhaleye katılacak olanlar şartname ve eklerini; İçmeler Mahallesi Atatürk Caddesi No:18 adresinde hizmet binasında bulunan Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihale odasından 200,00₺ (YüzTL) karşılığında alabilecektir.

İhaleye katılacak olanlar belgelerini İçmeler Mahallesi Atatürk Caddesi No:18 Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihale odasına ihale tarihinden önceki gün 14.03.2023 tarih ve saat: 17.30’ ye kadar teslim edilecektir.  Belirtilen tarihten sonra belge teslim alınmayacaktır.

 

Detaylar için linki tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1134078/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-belediyeye-ait-12-adet-parkur-alani-kiraya-verilecektir

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık