‘Polis Haftası’nı maç yaparak kutladılar

Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle Milas Emniyeti ve Milas Kaymakamlığı futbol takımları özel olarak düzenlenen halı saha maçında karşıkarşıya geldiler.

‘Polis Haftası’nı maç yaparak kutladılar

Haftaya özel futbol maçı

9 Nisan Salı günü, Polis Haftası nedeniyle Milas Kaymakamlıģı ve Milas Gençlik Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen halı saha futbol maçında Milas Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımları, Tuzabat Mahallesi Halı Sahası’nda karşılaştılar.

Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Başsavcısı Adem Efe, Milas Milli Eğitim  Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mehmet Kızılca, Milas Kredi Yurtlar Kurumu Müdurü Serkan Acarsoy, Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar, Milas Milli Eğitim Personeli Güray Fedekar, Milas Final Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Arıkan, Fuat Beycur’dan olusan Kaymakamlık Futbol Takımı  karşısında  sahaya çıkan Milas Emniyet Müdürlüģü Futbol Takımı arasındaki maçı, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava ve Emniyet Müdurlügü Birim Amirleri de izlediler.

Maç sonunda günün anlamını bir fotograf karesinde ölümsüzleştiren iki takımın futbolcuları dostluğun ve sporun kazandıģı bir maç oynadıklarını belirterek, emniyet teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık