Sahada beyin kanaması geçiren futbolcu tedavi altına alındı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği turnuvaya katılan Milas Gücü futbolcusu Özer Erdem, sahada beyin kanaması geçirdi. Erdem’e ilk müdahaleyi o sırada maçı izleyen bir doktor yaptı.

Sahada beyin kanaması geçiren futbolcu tedavi altına alındı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi turnuvasında Milas’ı temsil eden Milas Gücü ile Kdz. Ereğli Zafer Men maçında saha içerisinde büyük şok yaşandı.

Milas Gücü’nün futbolcusu 45 yaşındaki Özer Erdem, maç sırasında kendi kalecisi ile çarpıştıktan sonra, bir süre yerde kaldı. Daha sonra oyuna devam eden Erdem, yedek kulübesine geçti.

Yedek kulübesinde kendisini iyi hissetmeyen Erdem, bir anda yere yığıldı. Takım arkadaşlarının ve teknik ekibin çağrısıyla saha içerisindeki ambulans, yedek kulübesine gönderildi.

Erdem’e ilk müdahaleyi, şans eseri maçı izleyen ve Antalya’da görev yaptığı öğrenilen Op. Dr. Mehmet Nihat Dinçbel yaptı. Antalya’daki özel bir hastaneye sevk edilen Erdem, acilen ameliyata alındı. Ameliyattan sonra da yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Erdem’in, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erdem’in beyin kanaması geçirmesinin sebebinin çarpışma değil, çarpışmanın ardından verilen bir ilaç olduğu öne sürüldü.

Milas Gücü Masterler Sorumlusu Mustafa Orcan, “Özer Erdem’in beyin kanaması geçirme sebebinin kullandığı ilacın etkisiyle olduğunu düşünüyoruz. Beyin Cerrahı Operatör Doktor Mehmet Nihat Dinçbel dokturumuz, tesadüfen müsabakayı izlemesi ve hemen müdahalesi, aynı ambulansla hastaneye sevk etmesi, yolda tüm mücadeleyi göstermesi Özer Erdem kardeşimizi hayata döndürdü.” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık