Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sakarya Ortaokulu Şampiyon oldu

​​​​​​​19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle her yıl düzenlenen gençlik haftası ortaokullar arası futbol müsabakaları geçtiğimiz hafta Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda başladı.

Sakarya Ortaokulu Şampiyon oldu
  • 17 May 2023, Wednesday 10:47

Bir hafta süren futbol müsabakaları sonrasında Sakarya Ortaokulu, Doktor Mete Ersoy Ortaokulu, Semiha Altunkan Ortaokulu, Ören Ortaokulu takımları ilk dört sıraya yükseldi.

Dün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 4 takım arasında oynanan müsabakalarda Sakarya Ortaokulu ile Ören Ortaokullu finale kaldı. Müsabakada rakibi Ören Ortaokulu’nu güzel bir oyundan sonra 3-1 yenen Sakarya Ortaokulu ilçe birincisi olurken, Ören Ortaokulu ikinci, Semiha Altunkan Ortaokulu üçüncü, Doktor Mete Ersoy Ortaokulu dördüncü oldu.

Ortaokullar arası futbol müsabakalarını Ali Akın Çilek, Alim Deligöz, Hasan Başaran, Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

Ortaokullar arası futbol müsabakasında ilk dört takım arasına giren Sakarya, Ören, Semiha Altunkan, Doktor Mete Ersoy ortaokulu takımlara her zaman sporun yanında olan Milas Önder Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis