Sakatlanan sporcu sezonu kapattı

2018-2019 Futbol sezonunda Milas Gençlikspor formasıyla Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden 24 yaşındaki Beylikdüzü doğumlu genç futbolcumuz Samet Dilli, 22 Aralık Pazar günü Milas Şehir Stadyumu’nda oynanan Bodrum Yalı Gençlikspor maçında Yalı Gençlikspor kalecisi ile çarpışarak ağır bir sakatlık geçirdi.

Sakatlanan sporcu sezonu kapattı

İlk tedavisi saha içersinde yapılan futbolcu Samet Dilli’nin sol bacağında kırıklar oluştuğu öğrenildi.
Muğla Yücelen Hastanesi’nde geçtiğimiz gün içersinde ameliyat olan futbolcumuz Samet Dilli, yaşadığı bu talihsiz sakatlık sonrasında bu sezon için yeşil sahalara veda etti.
Futbola 2007 sezonunda Milas Gençlikspor’da başlayan Samet Dilli daha sonra Yeni Milasspor, Muğla Üniversitesi, Milas Gençlikspor, Beçin Gençlikspor, Muğla Üniversitesi ve tekrar 2019 sezonunda Birinci Amatör Küme Ligi’nde Milas Gençlikspor formasıyla yeşil sahalarda mücadele etti.
Geçmiş olsun ziyaretinde bulundular
Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle futboldaki yolculuğuna bu sene noktayı koyan genç futbolcumuz Samet Dilli’yi ameliyat olduğu Muğla Yücelen Hastanesinde Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim ekibiyle futbolcunun arkadaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal gazetemize yaptığı açıklamada futbolcuları ve takım kaptanları Samet Dilli’nin Yalı Gençlikspor lig karşılaşmasında yaşadığı sakatlığa kulüp yönetimi olarak çok üzüldüklerini belirterek şampiyonluk mücadelemize katkı koyan sporcumuza acil şifalar diliyoruz dedi.
Başkan Köksal ligin ilk yarısında deplasmanda oynadıkları Yalı Gençlik lig maçında da futbolcuları Zekeriya Baş’ın kolunun kırıldığını vurgulayarak Gençlikspor olarak üzerimizde bir talihsizlik var açıklamasında bulundu.
Yaşanan bu iki sakatlık sonrası kulüp yönetiminin daha da kenetlendiğini belirten Başkan Ersin Köksal, “ligin kalan son iki haftasında sahaya çıkıp şampiyonluk yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek, “gerek sosyal medyada, gerekse futbolcumuzu bire bir ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese kulüp yönetimimiz olarak teşekkür ediyoruz” dedi.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık