Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon Milas Masterlerinin Rakipleri Belli Oldu

2018-2019 Spor sezonunda önce Ege Bölgesi Masterler Ligi şampiyonluğunu elde eden, Mayıs ayı içinde Antalya’da yapılan Masterler şampiyonasından da şampiyonlukla ayrılan, Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın, Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin yaptığı Mor Beyaz Milasspor Masterleri 2019-2020 spor sezonun ilk antrenmanını Eylül ayı içinde yapacak.

Şampiyon Milas Masterlerinin Rakipleri Belli Oldu

Aralarında profesyonel olarak futbol oynamış tecrübeli isimlerin olduğu Milasspor Masterler Futbol Takımının yeni sezonda yer alacağı grup ve bu grupta mücadele edeceği Masterler takımları da belli oldu.

Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan Master Liginde yine şampiyonluğu hedefleyen ilçemiz futbol takımı geçen sezon son derece başarılı bir sezon yaşamış ve ilçemizin adını duyurmuştu.

Grupta 6 Muğla Takımı

2019-2020 spor sezonunda Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonun organizasyonunu yaptığı Masterler Ege Bölgesi Ligi’nde aynı grupta 6 Muğla takımı şampiyonluk mücadelesi yapacak.

Muğla’nın şampiyon takımı Milasspor’un yanı sıra, bu sezon lig maçlarında Bodrum Masterlerı, Bodrum Karaova Masterlerı, Muğla Masterlerı, Marmaris Masterlerı ve Fethiye Veteranlar mücadele edecekler.

Grubun diğer takımları İzmir Foça Masterlerı, İzmir Kubilay Masterlerı, İzmir Bergama Masterlerı, Manisa Masterlerı, Manisa Soma Masterlerı, Manisa Saruhanlı Masterler Turgutlu Masterlerı, Aydın Didim Masterlerı yer alıyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık