Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonluk Maçı Nefesleri Kesti

Şampiyon Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şampiyonluk Maçı Nefesleri Kesti

Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:5 - Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi:4
Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen okul sporları futbol şenliğinin şampiyonu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Halı Sahasında oynanan şampiyonluk karşılaşması maçı izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
Antrenörlüğünü Hasan Ali Arıkan’ın yaptığı Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile antrenörlüğünü Ali Akın Çilek’in yaptığı Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi şampiyonluk maçını beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan yönetti.
Son derece heyecanlı, mücadeleli geçen şampiyonluk maçının normal sonucu 4-4 berabere tamamlandı.
Maçta sürekli öne geçen Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi takımı maçı bırakmadı ve karşılaşmanın son saniyelerinde bulduğu golle 4-3 mağlubiyetten maçı beraberliğe getirdi.
Kullanılan penaltılar sonucu belirledi. Maçın galibi ve şampiyon Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadol Lisesi oldu. 
Üçüncülük maçı
Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi:3 Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi:4
Turnuvanın üçüncülük maçında Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Futbol Takımı rakibi Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Futbol takımını 4-3 yenerek turnuva üçüncüsü oldu.
Gol Kralı Ahmet Ay
Liseler grubu futbol turnuvasında grup maçlarında 22 gol atan Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol takımı futbolcusu Ahmet Ay oynanan şampiyonluk maçında attığı 3 golle 24 gole ulaştı ve turnuvanın en başarılı forveti olarak gol krallığına adını yazdırdı.
Ödüller Şube Müdürü Tarafından Verildi
Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve spor koordinatörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Filiz Beycur’un yaptığı liseler arası halı saha futbol turnuvasının oynanan final maçları sonrasında sıralamaya giren 4 takımın kupalarını Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis