Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BAŞKAN TOKAT MÜHENDİSLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “5 Aralık Dünya Mühendisler Günü” dolayısıyla Milas’ta faaliyet gösteren Mühendislerle bir araya geldi. Başkan Tokat’a ziyarette Başkan yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı da eşlik etti.

BAŞKAN TOKAT MÜHENDİSLERLE BİR ARAYA GELDİ

İnşaat, Elektrik, Harita ve Kadastro, Maden, Makine Mühendisleri , Şehir Bölge Planlama ve Mimarlar Odası temsilcileriyle bir araya gelerek, tüm mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nü kutlayan Başkan Tokat;  Milas Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de Mühendis ve Mimarlar Odalarımızla işbirliği içerisindeki çalışmalarımız sürecek dedi.
Milas Belediyesi olarak bu yıl ilk defa bu yönde bir kutlama gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Tokat, Gelecek yıllarda  daha farklı şekilde  kutlama yapmak istediklerini belirtti. Mühendisliğin hayatın her anlamında öneminin büyük olduğunu, ilettikleri teknik bilgilerin ve görüşlerin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Başkan Tokat ziyarette, Mühendislerin talep ve isteklerini dinleyerek sorunların giderilmesi adına Milas Belediyesinde görevli teknik Müdürler ile Mühendisler odasının toplantı düzenleyeceğini söyledi. Milas’ta odası bulunmayan Gıda, Çevre, Ziraat vb. Mühendisleri’nin de günlerini kutlayan Başkan Tokat, tüm Mühendislere çalışma hayatlarında başarı diledi.
Toplantı sonunda günün anısına Mühendislere çiçek ve çikolata hediye edildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık