Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Sayın Kültür ve Turizm Bakanımızın gelmesini bekliyoruz”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Sayın Kültür ve Turizm Bakanımızın gelmesini bekliyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması konusunda partilerinin görüşlerini anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, AKP İlçe Yöneticilerinden Milas Veterinerlik Fakültesi’nin bina sorununun bir an önce çözülmesi ve Milas’a yeni fakülteler kazandırılması için destek istedi.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekte olan AKP Milas İlçe yöneticileri, İlçe Başkanı Levent Akyer başkanlığında MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek partilerinin görüşlerini anlattılar.

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve partilileri, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen karşıladılar.

Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Akyer, sivil toplum kuruluşlarının kendileri için önemini vurgulayarak, “Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. MİTSO da bizim için çok önemli ve biz MİTSO’ya büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar Milas’a gelen sayın bakanlarımızın gelişlerinde, karşılanmalarında MİTSO tarafından gösterilen ilgiye de çok teşekkür ederiz” dedi.

Özellikle sayın Kültür ve Turizm Bakanımızın Milas’ı ziyaret etmesini bekliyoruz

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise, Akyer’in MİTSO’ya verdikleri önemi belirten sözlerine teşekkür ederek, “Milas’a gelecek her sayın bakanı MİTSO olarak konuk etmekten onur duyarız. Bundan sonra da gelecek sayın bakanlarımıza kapımız her zaman açıktır. Fakat biz özellikle sayın Kültür ve Turizm Bakanımızın Milas’ı ziyaret etmesini bekliyoruz. Sayın Ertuğrul Günay’ın Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde kendisi sık sık Milas’a geliyordu. Ondan sonra hiçbir Kültür ve Turizm Bakanı Milas’a gelmedi. Oysa UNESCO’nun Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Uzunyuva Hekatomnos Anıt Mezarı ve Beçin’de yapılacak daha çok işler var. Milas’taki 27 tarihi kent için yapılacak çok işler var. Sayın Kültür ve Turizm Bakanımızı Milas’ta görmek isteriz” dedi.

 

Halâ ortada fakülte

binası yok!

Milas’ta Veterinerlik Fakültesi açılmasına karşın bir yılı aşkın süredir binasızlık nedeniyle okulun faaliyete geçemediğine de dikkat çeken Özer, “Sayın Veterinerlik Fakültesi Dekanımızla sık sık görüşüyoruz; o da bu yıl ekim ayında öğrenci alarak öğretime başlamak istiyor. Ancak halâ ortada fakülte binası yok. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Ayrıca Milas’a bir fakülte yetmez. Hangi dalda, hangi alanda olursa olsun, ister mimarlık olsun, ister başka dallar olsun, Milas’a mutlaka iki üç fakülte daha istiyoruz” diye konuştu.

 

CHP’liler de

broşürler bıraktı

Bu arada, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe yöneticileri de, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na uğrayıp 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması konusunda partilerinin görüşlerini içeren broşürler bıraktılar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyarete gelen CHP Milas İlçe yöneticilerinden Büyükşehir Belediyesine ait havalimanı servis taşıtlarının Milas’a da uğraması konusunda destek istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis