Saylak, MİTSO’da toprak havuz üreticileri ile buluştu

Tarım ve Orman İl Müdürü Barış SAYLAK, Milas Ticaret ve Sanayii Odasında Toprak Havuz balık üreticileri ile bir araya geldi.

Saylak, MİTSO’da toprak havuz üreticileri ile buluştu
  • 11 December 2019, Wednesday 9:49

SAYLAK, ülkemizde sadece Milas-Avşar bölgesinde su ürünleri yetiştiriciliği yapılan toprak havuz işletmecileri ile MİTSO’ da bir araya gelerek sorunlarını dinledi. SAYLAK, işletmecilerle yaptığı görüşmeler sırasında; “işletmecilerin sorunlarını iyi bildiğini, havuzların darlığı, elektrik giderlerinin desteklenmesi gerekliliğini, deşarj giderleri ile ilgili yaşadıkları sıkıntılar konusunda bilgi sahibi olduğunu, tüm bu konularda çalışmalarını sürdürdüklerini, hatta son olarak destekleme yönetmeliğinde değişiklik yapıldığını” dile getirdi. “Ülkemizde uzun yıllardır yapılmayan Tarım Şurasının yapıldığını belirterek,  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın sonuç bildirgesinde belirttiği “Tarım Milli Savunma kadar önemlidir” sözüne vurgu yaparak, tarımın önemini ön plana çıkardı. “Bütün işletmecilerin birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyleyen SAYLAK, “Beraber üretip beraber pazarlamaları gerektiğini, birlik oldukları sürece desteklemelerden daha iyi faydalanacaklarını” dile getirdi.
Toplantının ardından, Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret eden SAYLAK, personelle tanıştıktan sonra kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından personele kolaylıklar dileyerek İlçe Müdürlüğünden ayrıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık