Seçimi Kamil Gül ve ekibi kazandı

TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Kamil Gül, üyelerin toplam 218 oyuyla yeniden başkan seçildi. Seçimde aday olan Emin Öngel’in listesi ise 50 oy alabildi.

Seçimi Kamil Gül ve ekibi kazandı
  • 27 November 2019, Wednesday 20:03

TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan genel kurulu, kooperatifin idari binasında gerçekleştirildi.
Mevcut yönetimin Kamil Gül başkanlığındaki listesiyle, uzun yıllar kooperatifin müdürlüğünü yapan Emin Öngel’in hazırladığı listeler, delegeler tarafından oylandı.
Sandıklar saat 17.00 itibariyle kapandı.  337 üyenin oy kullanacağı seçimde, saat 17.00 itibariyle sayıma başlandı.
Seçime beyaz listeyle giren mevcut Başkan Kamil Gül, kullanılan 288 oyun 218’ini aldı. Emin Öngel’in listesi ise 50 oy alabildi. 20 oy da geçersiz sayıldı.
Seçimin ardından tebrikleri kabul eden Başkan Kamil Gül, seçimde kazananın zeytin ve zeytinyağı üreticisi olduğuna vurgu yaparak Emin Öngel ile birlikte poz verdi. Öngel ise Gül’ü tebrik ederek başarılar diledi.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kamil Gül, hedefinin üreticinin yüzünü güldürmek olduğunu belirterek, “Genel kurul zeytincinin bayramı niteliğinde oldu. Kazanan ve kaybeden söz konusu değildir. Bize bu görev verildi. Zeytinyağı üreticisinin sorunlarını çözmek, zeytinciliğimizi geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kooperatifimize gönül veren herkese hayırlı olsun. İlk icraat olarak yeni dönemde, var yılındaki ürününün değer kazanması için girişimlerde bulunmak olacak. Üreticilerimizin yüzünü güldürmek öncelikli hedefimizdir. Üretilen ürünün değerinin artmasıyla birlikte diğer yatırımlarımızı da gerçekleştireceğiz” dedi.
KAMİL GÜL KİMDİR?
1942 yılında Milas’a bağlı Narhisar köyünde doğdu. Meslek hayatına 1967 yılında Selimiye Belediyesi Başkatiplik göreviyle başladı. Daha sonra Belediye saymanlığı ve Hesap İşleri Müdürlüğü yaptı. 1993 yılında emekli oldu. 1989 yerel seçimlerinde Doğruyol Partisi’nden belediye başkan adayı oldu ancak az bir oyla kaybetti. 1993 yılında Selimiye Tarım Kredi Kooperatifi’nde Başkan olarak görev aldı. Bu yıldan 2010 yılına kadar birçok birlik ve konseyde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2010 yılında Milas Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Başkan Kamil Gül, 4 yıl daha bu görevi sürdürmek üzere yeniden başkan seçildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık