Şehir Efsanesi çekimleri başladı

Milas’ın ilk internet dizisi için harekete geçen Milaslı yapım ekibi, tamamı Milas’ta çekilecek olan ve ilçenin kültürel değerlerinin, ürünlerinin tanıtımının yapılacağı polisiye türdeki “Şehir Efsanesi” isimli dizi için çekimlere başladı. 

Şehir Efsanesi çekimleri başladı

Tiyatro alanında birçok ödülün sahibi olan Dağlar Uygur, fotoğraf ve video alanında takdir toplayan çekimler yapan sanatçı Selahattin Çelik ile Onur Medya’nın sahibi Onur Bozer, Milas’ın ilk internet dizisi için çekimlere başladı. 
Yapım ekibi olarak düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karya Sanat Akademi sahibi Dağlar Uygur, “Dizimizin senaryo ve yönetmenlik görevini ben üstelendim. Selahattin Çelik görüntü yönetmenimiz ve yapımcımız Onur Bozer… Biz yaklaşık 50 kişilik bir ekiple bu projeye başladık. Amatör bir ruhla ve heyecanla başlasak da ekipmanlarımız ve ortaya koyacağımız iş tamamıyla profesyonel. 45 dakikalık toplam 10 bölümden oluşacak olan dizimizin yayın mecrası internet üzerinden olacak ancak şu an birçok firmayla görüşüyoruz. Dizimizin yayınlanacağı yer şu anlık net değil, görüşmelerimiz sürüyor.” diye konuştu. 
“MİLAS’I BODRUM GİBİ DEĞİL, MİLAS OLARAK TANITACAĞIZ”
Yapım ekibi olarak, gerekli kurumlara ziyarette bulunarak çekim izinlerini tamamladıklarını ve ön reklam sponsorluk görüşmelerine de devam ettiklerini belirten Uygur, “Senaryoya göre ilçemizin merkezinde ve kırsal noktalarında çekilecek olan Şehir Efsanesi’ne ciddi bir destek var. Görüşmelerimiz çok olumlu geçiyor. Dizimizin kurgusu, olay örgüsü diğer polisiye türleriyle benzerlik göstermeyecek. Yani biz orijinal bir dizi hazırlıyoruz. Burada amaçlarımızdan biri de Milas’ın kültürel değerlerini, ürünlerini Bodrum değil, Milas ismini ön plana koyarak tanıtacağız. Buradan bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Çekimleri başlayan dizide çok büyük bir emek olduğuna dikkat çeken Uygur, ikinci bir projenin de müjdesini vererek şunları kaydetti: “İstanbul ve İzmir’den Milas’a gelecek olan arkadaşlarımız da dizimiz için destek verecek. İlk çekimler çok yoğun bir tempoyla başladı ve harika gidiyor. Gerçekten büyük bir emek ortaya koyuyoruz. Bu projeyi başarıyla tamamladıktan sonra ayrı bir proje olarak sinema filmi çekmeyi planlıyoruz.” 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık