Şehit annelerine sürpriz ziyaret…

Her yıl Mayıs ayının 2’nci Pazar günü’nde kutlanan Anneler Günü, bu sene de farklı etkinliklerle kutlandı. Türk Eğitim Sen Milas Temsilciliği ise bu seneki Anneler Günü’nde ilçemizdeki şehit annelerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şehit annelerine sürpriz ziyaret…

Türk Eğitim Sen Milas Temsilcisi Muzaffer Kafalı, yönetim kurulu ve kadın kolları üyelerince, çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden şehit anneleri, Anneler Günü dolayısıyla ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hatırlatıldı.

Menteş Mahallesi'nde Şehit Ercan Aydın, Koru Mahallesi'nde Şehit Servet Uslu, Beçin Mahallesi'nde Şehit Hüseyin Dural, Hayıtlı Mahallesi'nde Şehit Metin Özcan ve İsmetpaşa Mahallesi'nde Şehit Sabahattin Derin'in annelerini ziyaret eden Türk Eğitim Sen yöneticileri, ‘şehitlerimizin Ruhu Şad, mekânları cennet olsun’ diyerek, şehit annelerinin ellerini öptüler.

Türk Eğitim Sen Milas Temsilcisi Muzaffer Kafalı; “Yüce dinimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ kutlu seslenişinin timsali,karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları,geleceğimizin hazırlayıcısı ve güzide mimarları,yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten elleri öpülesi annelerimizin,  Anneler Günü’nü kutluyoruz. Bununla birlikte vatan müdafaasının kahramanlık abideleri olan kadın kahramanlarımızı, sonsuza dek var olacak kutsal vatan topraklarımızın kurucusu Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı da rahmetle anıyoruz.

Özellikle bu Anneler Günü’nde, ilçemizdeki şehit annelerini ziyaret ederek, hem bizlerin de onların birer evlatları olduğunu hatırlatmak ve bu nedenle yalnız olmadıklarını belirtmek, hem de evlatları tarafından millet olarak hepimize emanet edilen şehit annelerimizin elini öperek, Anneler Günü’nü kutlamak istedik. Millet olarak şehit ve gazilerimize, onlardan bize emanet olarak kalan aileleri için ne yapılsa azdır. Bugün bu ülkede özgürce yaşayabilen her Türk insanının şehit ve gazilerimize karşı sonsuz bir şükran ve minnet borcu vardır ve bu borcu da hiçbir şeyle ödemeyiz” diyerek, ilçemizdeki şehit ailelerini her fırsatta ziyaret edeceklerini vurguladı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık