Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şehit emniyet mensubu yakınlarına anlamlı ziyaret

Milas Emniyet Müdürü Nedayi Atakan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Milas’taki şehit emniyet mensubu ailelerini ziyaret etti.

Şehit emniyet mensubu yakınlarına anlamlı ziyaret
  • 05 April 2022, Tuesday 11:39

Milas’lı şehit polis memurları Selahattin Endeş, Mehmet İşler, Yılmaz Mayuk, Rafet Yiğit ve Hüseyin Gül’ün ailelerini ziyaret eden Müdür Atakan ve emniyet mensupları, şehit yakınlarına çiçek takdim etti.

Şehit aileleriyle sohbet ederek talep ve istekleri dinleyen Müdür Atakan ve emniyet mensupları, şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Her zaman şehit yakınlarının yanlarında olduklarının altını çizen Müdür Atakan, “Şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocukları devletimizin ve milletimizin en kıymetli emanetleridir. Türk Polis Teşkilatı olarak şehitlerimizin emaneti olan sizlerin her zaman yanındayız. Sizlerin gönlümüzde müstesna bir yeri vardır. Tüm şehitlerimizin bu vatan için yaptığı fedakârlığı ve haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden şehit emniyet mensubu aileleri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. kuruluş yıldönümünün hayırlı olmasını dileyerek, halkın huzur ve güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Türk Polis Teşkilatının her bir ferdine sağlık, sıhhat ve görevlerinde başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis