Selimiye modern pazar yeri ve çok amaçlı sosyal alana kavuşuyor…

​​​​​​​İlçemizde uzun zamandır Selimiyeli vatandaşlarımıza hizmet veren Selimiye pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı. Milas Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanan pazar yerine Selimiye’ye yakışır pazar yeri ve çok amaçlı sosyal alan yapımı gerçekleştirilecek.

Selimiye modern pazar yeri ve çok amaçlı sosyal alana kavuşuyor…
  • 23 June 2022, Thursday 11:56

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selimiye Mahallesi mevcut pazar yerinde yıkım ve söküm çalışmalarına başladı. Yıkım ve söküm işlerinin tamamlanmasının ardından Selimiye pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın yapımına ivedilikle başlanacak.

“Selimiye’ye yakışan bir pazar yerini en kısa sürede hizmete sunacağız”

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Her mahalleye eşit ve etkin hizmet götürme adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Selimiye Mahallemizin modern bir pazar yerine kavuşması için çalışmalara başladık. Ekiplerimiz mevcut pazar yerinde yıkım ve söküm çalışmalarına başladılar. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasının ardından Selimiye’ye yakışan bir pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan’ı en kısa sürede hizmete sunacağız.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık