Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinden Başkan Tokat’a ziyaret…

​​​​​​​Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde 60 yaş üstü vatandaşlarımızın eğitim aldığı Tazelenme Üniversitesi Kampüsleri arasında gerçekleşen olimpiyatlara katılan Milas Kampüsü öğrencileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinden Başkan Tokat’a ziyaret…
  • 23 June 2022, Thursday 12:10

İlçemizi başarıyla temsil ederek, Voleybol branşında takım halinde şampiyon olan ve bireysel sporlarda madalya kazanan öğrencilere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Günlük ve antrenörleri Nurullah Sarı eşlik etti.

Başkan Tokat’a Tazelenme Üniversitesi faaliyetleri hakkında bilgiler veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Günlük, destek ve katkılarından dolayı Başkan Tokat’a teşekkür etti. Öğretim Üyesi Günlük’ten sonra söz alan antrenör Nurullah Sarı ise turnuvada gerçekleşen müsabakalar, öğrencilerin bu müsabakalara hazırlık süreçleri ve elde edilen başarılar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tazelenme Üniversitesi Milas Kampüsü öğrencilerini elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak, ihtiyaç duyulduğu her anda destek olacaklarını ifade etti. Özellikle en ilgi duyduğu branşlardan biri olan voleybolda takım halinde şampiyonluğun çok önemli bir başarı olduğunu ifade eden Başkan Tokat, önümüzdeki dönemde gerçekleşecek müsabakalarda tüm sporculara başarılar diledi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık