Semiha Altunkan  penaltılarla kazandı

Semiha Altunkan:3 İmi Koleji:2

Semiha Altunkan  penaltılarla kazandı

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Şenlikleri kapsamında düzenlediği Ortaokullar arası Yıldızlar futbol turnuvanın şampiyonu, final karşılaşmasında rakibi İMİ Koleji Ortaokulu’nu penaltılarla 3-2 yenen Semiha Altunkan Ortaokulu oldu.
Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Halı Sahası’nda 31 Ekim Perşembe günü oynanan şampiyonluk maçını Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Akın Çilek yönetti.
Karşılaşmın ilk yarısında İMİ takımı  Arda Çilek’in attığı gollerle 2-0 öne geçti. Maçın  ilk yarısında Semiha Altunkan kalecisi Çağlar, net gol pozisyonlarını önleyerek, takımın farklı yenilmesine engel oldu.
Maçın ikinci yarısında toprlanan Semiha Altunkan takımı sağlı sollu ataklarla gol posizyonlarına girdi. Semiha adına takım kaptanı Cemal skoru 2-1’e getiren golü attı. Takımı adına bir gol daha atan Cemal skoru 2-2’ye eşitledi. Oyunu bırakmayan İMİ, Berke ile golü buldu skor 3-2 oldu. Maçın sonlarına doğru Berken ile bir gol atan Semiha Altunkan maçın skorunu da belirledi ve karşılaşma 3-3 sona erdi.
Şampiyonu Penaltılar Belirledi
Müsabakanın  berabere sonuçlanması sonrasında şampiyonu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.
3’er penaltı atışı yapıldı. Cemal ve Çağlar Semiha Altunkan adına penaltıları gole çeviren isimler oldular. Özgür ise atışını kaleciye teslim etti. İMİ takımında ise Arda ve Öğün golleri attı penaltı vuruşundan yararlanamayan isim Berke oldu. Seri penaltı atışlarında Kenan, Semiha Altunkan  adına golü attı ve İMİ adına topun başına gelen Doruk’un şutunu günün en iyi ismi olan kaleci Çağlar kurtardı.
Semiha Altunkan Ortaokulu Futbol takımı penaltı vuruşları sonrasında 3-2 galip gelerek Yıldızlar Futbol turnuvasının Şampiyonu oldu.
 Ören Ortaokulu Turnuva Üçüncüsü Oldu
 Ören Ortaokulu: 6 Merkez Ortaokulu: 4
Turnuvanın şampiyonluk maçından önce oynanan üçüncülük karşılaşmasında rakibi Merkez Ortaokulunu 6-4 yenen Ören Ortaokulu Futbol takımı, Yıldızlar Futbol turnuvasının üçüncüsü oldu.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık