Yeni Milasspor Göcek’le oynuyor

2019-2020  Spor sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil eden ilçemiz takımlarından Yeni Milasspor, ligin ikinci hafta karşılaşması için 3 Kasım Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Göcek Belediyespor’u ağırlayacak.

Yeni Milasspor Göcek’le oynuyor

Öcal Yüksel’in başkanlığını üstlendiği Mehmet Kabak’ın Teknik Sorumluluğunu, Selahattin Tireli’nin antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor, geçen hafta sonu ligin ilk maçında deplasmanda oynadığı Muğla Üniversitesi Takımı ile 1-1 berabere kalarak sezona 1 puanla başlamıştı.
Geçtiğimiz sezon oldukça fırtınalı ve sıkıntılı bir lig performansı ortaya koyan Yeni Milasspor ligi üçüncü sırada tamamlayarak önce şampiyonluk sonrasında da BAL Ligi hedefini yitirdi.
Bu yıl ilk kez alt yapısından yetişen futbolcularıyla lige katılan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’a Milas esnaflarının desteği de sürüyor. Alt yapı sorumlusu Bekir Tuzer’in  gayretleriyle forma ve Yeni Milas armalı saat satışlarında artışlar Yeni Milasspor yönetimini mutlu ediyor.
Hafta sonu Pazar günü Göcek Belediyespor ile Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda önemli bir lig maçına çıkacak olan Yeni Milasspor bu maçta kendi seyircisi önünde sahaya 3 puan için çıkacak.
Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor’a destek veren herkese teşekkür ettiğini vurgulayarak, “gençlerimizi desteklemek için Pazar günü Milas halkını tribünlere davet ediyorum” dedi.

 
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık