Sempozyumun sonunda Zeynep Casalini sahne alacak

​​​​​​​Milas Belediyesi Sanat Edebiyat günleri kapsamında, Melih Cevdet Anday ‘Rahatı Kaçan Ağaç’ sempozyumu gerçekleştirilecek.

Sempozyumun sonunda Zeynep Casalini sahne alacak
  • 23 August 2022, Tuesday 9:58

26-27-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler ilçemizin gözde turizm merkezlerinden biri olan Ören Mahallemizde bulunan Melih Cevdet Anday Parkı’nda olacak.

26 Ağustos 2022 Cuma günü protokol tarafından gerçekleştirilecek açılış konuşmalarının ardından 1. oturumla başlayacak olan şair ve yazar Melih Cevdet Anday anısına düzenlenecek olan sempozyum, 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

27 Ağustos saat 20:30’da 2. oturumun yapılacağı sempozyum, 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 21:00’de Ören Yalı Konser Alanı’nda başarılı sanatçılardan biri olan Zeynep Casalini konseriyle son bulacak.

Sempozyumun moderatörlüğünü Halim Şafak Şanlıdağ yapacak.

Kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem veriyoruz…

Milas Belediyesi olarak kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Belediyemiz Sanat Edebiyat günleri kapsamında usta şair ve yazar Melih Cevdet Anday anısına gerçekleştirilecek olan sempozyum, birbirinden değerli konuklarımızın katılımlarıyla gerçekleşecek. Sempozyumun son gününde ise başarılı sanatçı Zeynep Casalini vatandaşlarımıza müzik ziyafeti sunacak. Gerçekleştirilecek olan sempozyum ve konsere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık