Şeytanın bacağını kırdık, 3 puan bizim

Milas Belediyespor- Saint Joseph karşılaşmasında müsabakasının kazananı 3-0'la Milas oldu.

Şeytanın bacağını kırdık, 3 puan bizim


 Ve Nihayet 3 Puanla Tanıştık
Türkiye Büyük Erkekler 1. Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı lig maçında, İzmir takımı Saint Joseph’i 3-0 yenerek ligde ilk galibiyetini ve 3 puanını aldı.
Geçen sezona göre daha az bir voleybol seyircisi önünde Milas Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ligi karşılaşmasını Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu, Mehmet Çayırlı, Belediye Meclis Üyeleri, Milas Belediyespor Kulüp Yöneticileri de izleyerek Milas Belediyespor’a destek oldular.
Karşılaşmayı Muğla Bölgesi Voleybol Hakemleri yönettiler.
2019-2020 Voleybol sezonuna Milas’ta oynadığı Altekma maçı ile başlayan ve bu takıma 3-0 mağlup olan ilçemiz temsilcisi, ligin ikinci haftasında deplasmanda zorlu rakibi Bigadiç Belediyespor’a da 3-2 yenildi ancak aldığı 1 puanla Milas’a döndü.
Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında kendisi gibi iki hafta üst üste mağlup olan İzmir Takımı Saint Joseph ile Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde karşılaşan ilçemiz takımı, karşılaşmanın ilk setine iyi başladı. Konuk takımın da etkili oyunu maçı heyecanlı ve zevkli bir hale getirdi. Teknik molaya İzmir takımı 12-10 önde girdi.
 Milas Belediyespor etkili oyununu aldığı sayılarla sürdürdü. Ve Maçın ilk setini 25-13 alarak skoru 1-0 yaptı.
Karşılaşmanın ikinci setinde heyecan yine devam etti. Konuk takım genç sporcularıyla etkili sayılar aldılar. Bu setin teknik molasında üstünlük ilçemiz takımındaydı ve 12-11 molaya önde giren takım Milas oldu. Okay ve Anıl’ın iyi oyunu ve etkili smaçlarıyla ilçemiz takımı seti 25-21 alarak skoru da 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın üçüncü seti yine ilk iki set gibi keyifli ve mücadeleli geçti. Konuk takım skordan kopmadı aranın açılmasına olanak tanımadı. Milas takımının pasörü Eren’in iyi paslarıyla alınan sayılar ikili ve üçlü blokların etkili olması zaman zaman etkili servisler üçüncü setinde 25- 20 alınmasına neden oldu.
Maçı 3-0 kazanan ilçemiz temsilcisi ligin üçüncü haftasında galibiyet ve 3 puanla tanışarak taraftarlarını sevindirdi.
Maç sonunda her iki takım birlikte bir fotoğraf karesinde birarayagelerlek, sporun önce dostluk sonra rekabet olduğunu gösterdiler.
Ligin kinci haftasında Bigadiç deplasman maçında kırmızı kart gören Milas Belediyespor Teknik Sorumlusu Osman Çakıray Milas’ta oynanan Saint Joseph maçında takımının başında olamadı, ancak yine de saha dışından verdiği direktiflerle takımına yardımcı oldu. Bu maçta takımı saha içersinde antrenör Sefa Koşar yönetti.

Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, Taner Kayar, Burak Köleoğlu, Gözde Duygulu, Olgun Akdoğan, Süleyman Tatlı
Gözlemci: Cemil Özdemir
Milas Belediyespor: Efe Sadık Özbey, Okay Serce, Mustafa Kaan Durmaz, Hakan Kemerli, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Eren Oner, Muhammet Furkan Bayındır, Batuhan Karaca, Mert Mutlu, Yiğit Korkut, Mehmet Uğur Bezici, Mustafa Uğurlu, Oktay Tetik
Teknik Sorumlu: Osman Çakıray
Antrenör: Sefa Koşar, Ayhan Yalçın
Saint Joseph: Umut Durur, Atakan Utku Hayta, Boray Batı, Erenalp Elverişli, Ali KaganÇıl, Nazmi Deniz Uçtu, Emre Çevik, Emircan Aydın, Cansın Savcı, Enis Ali Ay, Mustafa Emir Çetiner, Batuhan Arcan, Ata Çolak
Teknik Sorumlu: Burak Olcay


İlçemiz temsilcisi aldığı bu 3-0 galibiyet ve 3 puanla 4 puana ulaşarak ligde 8. sıraya çıktı. Gelecek hafta sonu 1881 Düzce Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Milas Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına Milas Atatürk Spor Salonu’nda başladı
Voleybol Ligi Maç Sonuçları
Milas Belediyespor:3 İzmir Saint Joseph:0
Jeopark Kula Belediyespor:3 İzmir Altekma:0
İstanbul Büyükşehir Bld Spor:3 İnegöl Belediyespor:0
Bigadiç Belediyespor:3 1881 Düzce Belediyespor:2
Alanya Belediyespor:0 Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor:3
Afyon Belediye Yüntaşspor:3 Tofaşspor:0


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık