Sezonu 2 Kupayla Tamamladılar

Antrenörlüğünü Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Havva Uzuncan’ın yaptğı Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına Atletizm branşında yarışlara katılan ilçemizin başarılı atletleri, son olarak 15 Temmuz tarihinde Atletizm Federasyonunca İzmir Halkapınar Stadyumu’nda düzenlenen Nail Moran koşularında ilçemiz Milas’a 2 kupa getirerek yarış sezonunu bitirdiler.

Sezonu 2 Kupayla Tamamladılar

Ferda Nur ve Ela Naz ile madalya aldık

İlçemiz sporcularından Nur Kiremitçi 2009 doğumlular arasındaki Fırlatma Topu yarışmasında topu 41.70 metreye fırlatarak 1.oldu. 60 metre koşusunda 9.14 saniye ile 6. oldu ve uzun atlamada 3.86 metrelik derecesiyle yine 6. Oldu. Toplamda 213 puan ile 3.lük kürsüsüne çıkarak madalya aldı. Aynı yarışta yarışan ilçemizin diğer bir sporcusu Ela Naz Pınar 2006 doğumlular arasında yarışlara katıldı. 100 metrede 14 saniye ile 2., 200 metrede 29.7 lik derecesiyle 5. Ve uzun atlamada 4.34 metrelik derecesiyle 6.oldu. Toplamda ise 3.olarak kürsüye çıktı ve ilçemize ikinci madalya ve kupayı getirdi.

 İzmir’de yapılan Nail Moran Atletizm yarışmalarıyla ilgili olarak gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar’a bir açıklama yapan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Takımı antrenörü Havva Uzuncan, Milas’ta kuruluşları çok kısa sürede olmasına rağmen adından söz ettiren bir atletizm takımı oluşturduklarını vurgulayarak İzmir yarışlarıyla sezonu yarışmalar anlamında kapattıklarını söyledi.

Çocuklarınızı Atletizme yönlendirin

Yaz döneminde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Atletizm spor kurslarının 2 Temmuz’dan bu yana devem ettiğini belirten antrenör Havva Uzuncan, Milaslı öğrenci velilerine seslenerek, ‘çocuklarınız yaz günlerini boşa geçirmesinler Atletizm kurslarımıza katılsınlar’ çağrısında bulundu.

Milas adına atletizm yarışmalarına katılan sporcularını bir süre dinlendireceğini belirten Havva Uzuncan, ‘kısa bir aranın ardından sporcularımızla birlikte yeniden yeni dönem yarışmaları için antrenmanlarımıza başlayacağız’w dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık