“Sizin İçin Varız”

Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen ''Farkındayım, Aldanmam'' isimli tiyatro oyunu, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda çocuklarla buluştu. Tiyatro oyununu İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava başta olmak üzere, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli çalışanlar, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Kozak izledi.

“Sizin İçin Varız”
  • 29 December 2018, Saturday 13:22

Tiyatro oyununun sahnelenmesi öncesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz yaptığı kısa konuşmada; ''Farkındayım Aldanmam'' isimli tiyatro oyununun; Muğla İline, Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in, İstanbul İl Emniyet Müdürü Doktor Mustafa Çalışkan ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın destekleriyle getirildiğini dile getirdi. Emniyet Müdürü Yılmaz ayrıca, ilköğretim okulu öğrencilerine kişisel güvenlikleri konusunda bilgilendirmelerde de bulunarak, tanımadıkları kişilerle konuşmaması gerektiğini, onların çocukları kandırabilecekleri yöntemler üzerinden örnekler vererek çocukları uyardı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 2018 Yılı Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) içerisinde ''Sizin İçin Varız Projesi '' kapsamında, çocuk ve gençlerin ileride daha duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için trafikte ve sosyal medya kullanımında farkındalığı oluşturmak amacıyla ''Farkındayım Aldanmam'' isimli tiyatro oyunu çocuklar tarafından ilgi ile izlendi. Çoğu zaman eğlenceli anlar yaşanan oyunda çocuklar, hem eğlendi hem de sanat yoluyla bilgilendirildi. Oyuncularının tamamını İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin oluşturduğu; trafikte emniyet kemeri kullanımının önemi, "Emniyet kemeri değil hayat kemeri, koltuğa değil hayata bağlar sizi" sloganı ile vurgulanırken, tiyatro oyununda ayrıca sosyal medyanın güvenli internet kullanılarak çocukların gelişiminde olumlu etkiler yapması öne çıkarıldı.

z ve müziğinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Şahan'a ait olduğu Tiyatro oyunu sonrasında minik öğrenciler, polis abi ve ablaları ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık