Soba faciasında ölenler son yolculuklarına uğurlandı

Dün sabah saatlerinde yaşanan soba faciasında hayatını kaybeden Melek-İlyas Kaya çifti, Koru Mahallesi’nde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Soba faciasında ölenler son yolculuklarına uğurlandı

Koru Mahallesi’ndeki faciada hayatını kaybeden yaşlı çift, düzenlenen törenle toprağa verildi. 
Olay, Milas’a bağlı Koru Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; salı günü akşam saatlerinde soba yakarak uyuyan Melek Kaya- İlyas Kaya çifti, her sabah çıktıkları avluya dün sabah çıkmadı.
Durumdan endişelenen yaşlı çiftin gelinleri, 73 yaşındaki Melek Kaya ve 70 yaşındaki İlyas Kaya'nın evine girdiği esnada cansız bedenleri ile karşılaştı.
Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildiren yaşlı çiftin torunları ise, yataklarında hayatını kaybeden nine ve dedesini dışarı çıkardı, suni teneffüs yapsa da başarılı olamadı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini doğruladı. Yaşlı çift, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Bugün ise Kaya çiftinin evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. 2 çocuğu 4 torunu olduğu öğrenilen çiftlerin cenazesinde gözyaşları adeta sel oldu.
FELÇİ EŞİNİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI
Çiftin komşuları, soba faciasında hayatını kaybeden İlyas Kaya’nın felçli olduğu öğrenilen Melek Kaya’nın yanından hiçbir zaman ayrılmadığını, her gün sabah ve akşam saatlerinde tekerlekli sandalye aracılığıyla gezdirdiğini söyledi. Facianın ardından çiftin çocukları, anne ve babasının hayatını kaybetmesine vesile olan sobayı bulunduğu yerden taşıdı. Çiftin beslediği yavru kedi ise ortada kaldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık