SOL Parti’de Yorulmaz dönemi

Geçtiğimiz Cumartesi günü 2. Olağan Kongresi’ni gerçekleştiren Milas SOL Parti’de ilçe başkanlığına Hüseyin Yorulmaz getirildi.

SOL Parti’de Yorulmaz dönemi

Bir süredir Zülfer Çalış’ın ilçe başkanlığını yürüttüğü SOL Parti’de, başkan değişimi yaşandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’de Hekim Sokak’ta düzenlenen  SOL Parti Milas İlçe Örgütü 2. Olağan Kongre’sinde ilçe yönetimi yeniden belirlendi.

EMEP, TİP, HDP, YEŞİL SOL PARTİ, MUÇEP Milas Meclisi, Milas 78’liler Platformu üyelerinin de katılarak destek verdiği SOL Parti 2. Olağan Kongresi sonucunda ilçe başkanlığına Hüseyin Yorulmaz; yönetim kurulu üyeliğine ise Gülsüm Polat, Ziver Aslan, Faik Binici, Hüseyin Avni Kunduracıoğlu getirildi.

Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hüseyin Yorulmaz, “Çağrımız; özgür ve demokratik bir ülke ve dünya özlemini yüreğinde taşıyan herkesedir. Bize katılın, SOL PARTİ’ ye katılın. Solun etkili gücünü birlikte yaratalım. Eşit, bağımsız, laik, özgür bir dünya özlemiyle, bu ülkeyi birlikte kuralım! Bizler SOL Parti üyeleri olarak diyoruz ki; yürek daima SOL’da atar…”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık