Son meclis toplantısında meclis üyelerine teşekkür plaketleri verildi:

​​​​​​​MİTSO'DA DÖNEMİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Son meclis toplantısında meclis üyelerine teşekkür plaketleri verildi:
  • 30 September 2022, Friday 12:54

            Milas Ticaret ve Sanayi Odasında dönemin son meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda 2018 / 2022 döneminde görev yapan meclis üyelerine, odanın meclis ve yönetim kurulu başkanları tarafından teşekkür plaketleri verildi. Toplantıda ayrıca odanın Ağustos ayı kati mizanı da oybirliği ile kabul edildi.

            5 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimlerde 10 meslek komitesinin 10'unda da seçimleri kazanıp 13 Nisan tarihinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından seçim mazbatalarını alarak göreve başlayan MİTSO Meclis üyeleri, dönemin son meclis toplantısını yaptılar. 3 Ekim 2022 Pazartesi günü yapılacak seçim öncesinde Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'in başkanlığında son kez toplanan MİTSO meclisinde odanın ağustos ayı kati mizanı, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Mizan cetvelinin borç ve alacak kısımlarının 2 milyon 416 bin 262 TL, borç ve alacak bakiyelerinin ise 789 bin 976 TL olduğu belirtildi. Okunan kati mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca kati mizan, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

            Meclis oturumunda söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer yaptığı konuşmada meclis üyelerine teşekkür etti. Özer "Yine aynı ekiple yolumuza devam edeceğiz. Bizimle yaklaşık 5 yıldır görev yapan 25 kişilik ekibimizden sadece üç arkadaşımız özel mazeretleri nedeniyle bu kez aday olmadılar. Yerlerine yeni arkadaşlarımız geliyor. 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak seçimlerden sonra yine hep birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum. Seçimde hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de dönemin son oturumunun kapanış konuşmasını yaptı. Yüksel, yaklaşık beş yıl görev yapan meclis üyelerinin tüm kararları oybirliği ile aldığını belirterek "Görev dönemimizde büyük bir uyum içinde çalıştık. Tüm kararları oybirliği ile aldık. Böyle uyumlu bir çalışma dönemi için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

            Daha sonra MİTSO meclis üyelerine, görev yaptıkları dönemin anısı olarak Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından birer teşekkür plaketi armağan edildi. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'in plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclisin en genç üyesi Orkun Bıçakçı ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkanı Özer'in plaketini ise Meclis Başkanı Yüksel, meclisin en yaşlı üyesi Mehmet Yiğit ile birlikte verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık