Son yirmi dakikada yıkıldı

B.B.Bodrumspor: 1 Evkur Yeni Malatyaspor: 2

Son yirmi dakikada yıkıldı

Türkiye Ziraat Kupası rövanş maçında Bodrumspor zorlu rakibi Malatyaspor karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıktığı maçta aradığı golü ikinci yarıda bulmasına rağmen karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak Türkiye Kupasına Çeyrek Final öncesinde veda etti.

Yaklaşık 5000 kişinin destek vardığı Bodrumspor maçın ilk yarısında bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Konuk takım Malatyaspor ise ilk yarıda gol yemeyelim düşüncesi ile savunma ağırlıklı bir futbol oynadı. Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 61,i gösterirken gelişen bir Bodrum atağında ev sahibi takım golü buldu. Hüseyin Kala'nın güzel pası ile Malatya ceza sahasında topla buluşan Göksu Türkdoğan kalecinin yanından topu filelerle buluşturdu ve bu golle Bodrumspor 1-0 öne geçti. Dakika 78 de Malatya atağında ceza sahası içine ortalanan topa kaleci Kaya çıkmayınca savunma topu kornere attı.Kornerden gelen topa Malatyasporlu Barış kafayı vurarak skoru 1-1 'le eşitledi. Gol sonrası galibiyet için Malatya kalesine yüklenen Bodrumspor savunmada verdiği açık sonrasında dakika 86 da ikinci golü kalesinde gördü.Malatya atağında ceza sahasına atılan topu kapan Ömer Şişmanoğlu Malatyaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı.

Maçın uzatma dakikasının henüz başlarında hücum geliştiren Bodrum penaltı kazandı. Bodrumsporlu Harun Kavaklıdere'nin ceza sahasında düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu Hüseyin Kala kullandı. Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir alttan köşeye gelen topu kurtararak Bodrumspor'un hayallerini yıktı. Maç 2-1 konuk takım Malatyaspor'un galibiyeti ile Sonuçlandı ve Malatyaspor Çeyrek finale çıkarken Bodrumspor'da kupadan elendi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık