Spor Lisesine girmek için terlediler

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Spor Lisesi, 3. Dönem öğrencilerini yetenek sınavı ile alıyor.

Spor Lisesine girmek için terlediler

1 Temmuz Pazartesi günü Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Spor Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşen yetenek sınavına 51 öğrenci katıldı. Beden Eğitimi Öğretmenleri Ali Akın Çilek, Filiz Beycur,Onur Semiz, Bünyamin Emik ve Onur Bozan’ın sınav hakemi olarak görev yaptıkları spor yetenek sınavına alınacak öğrenciler, once koşu parkurunda terlediler. Sonrasında spor salonunda düzparende ile başladıkları sınavda slonom geçişler, denge tahtasında yürüme, duvara 5 top atma, topları 2 farklı kasaya aktarma ve engelli atlama ve uzun atlama ile parkuru bitirdiler.

En kısa sürede ve en az hata veya hatasız olarak parkuru tamamlayan öğrenciler, son olarak okul müdürü Ercan Çatak ile Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Akın Çilek’in katıldıkları ritim sınavı ve kendilerini tanıttıkları mülakatla sınavı tamamladılar.

Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Spor bölümüne bu sene 3.dönem öğrencilerini almak için açılan spor yetenek sınavı ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan okul müdürü Ercan Çatak, 2019-2020 sezonunda Spor liselerine 30 öğrenci alacaklarını söyledi.

Okul Müdürü Ercan Çatak verdiği bilgilerde, spor lisesi yetenek sınavı takvimi ile ilgili bir açıklama da yaparak, öğrencilerin ailelerinin bu takvimi takip etmelerini istedi.

1 Temmuz Pazartesi günü yapılan spor lisesi yetenek sınavına katılan öğrencilerden spor lisesine girmeye hak edenlerin isimlerinin okul sitesinde internet yoluyla 5 Temmuz Cuma günü açıklanacağını belirtti.5 Temmuz Cuma günü çeşitli nedenlerle kayıt yaptırdıkları halde sınava gelemeyen öğrenciler için bir kez daha sınav yapacaklarını söyleyen okul Müdürü Ercan Çatak, spor lisesine kesin kayıtların 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında okullarının spor lisesi bölümünde okuyacak öğrencilere yeni öğretim yılında başarılar dilediğini de vurgulayan Ercan Çatak,Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesinin sporda başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğini belirtti.

 

2019-2020 Spor Lisesi Çalışma Takvimi

 

Yetenek Sınavı YapılmaTarihi-1-5 Temmuz

Asil ve Yedek Sıralama Listelerinin İlanı-5 Temmuz

Kayıtların yapılması-8-10 Temmuz

Açık Kontenjanların Duyurusu ve Yedek Listenin İlanı 11 Temmuz Perşembe

Yedek Listelerin Kayıtlarının yapılması-12-13 Temmuz

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık