Sporu sevenlere saha komiserliği tavsiyesi

Muğla futbolunun en efendi saha komiserlerinden Alaettin Bodur, sporu çok seven bireylerin sahada görev yapmalarını tavsiye etti.

Sporu sevenlere saha komiserliği tavsiyesi
  • 03 March 2022, Thursday 9:03

Muğla Mahalli Ligi’nde 12 yıldan bu yana Futbol Saha Komiserliği görevinde bulunan, sakin,  mütevazı,  beyefendi kişiliği ile futbol severlerin ve sporcuların çok sevdiği, saygı gösterdiği  62 yaşındaki Milas Müze Müdürlüğü’nden emekli olan  Alaettin Bodur, futbolu çok seven bireylerin Muğla amatör kümelerde Saha Komiserliği görevi yapmalarını tavsiye etti.   

Muğla Mahalli Amatör Küme Futbol Ligi’nde 12 yıldan beri Futbol Saha Komiserliği görevini yapan Alaettin Bodur Hoca, yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi: “Gençlik yıllarımda futbolu çok sevmeme rağmen, kısmet olup futbol sahalarında görev alamadım. Bundan 12 yıl önce Muğla’da açılan saha komiserliği sınavına katılarak Muğla Mahalli Ligi’nde Saha Komiseri olarak görev almaya başladım. Hafta sonları Bodrum, Güllük, Bafa, Milas futbol sahalarında görev yapıyorum. İlerleyen yaşıma rağmen hem masraflarımı karşılıyorum,  hem de futbol sahalarında zinde kalıyorum. Futbolu seven her bireye kursa katılarak görev almalarını tavsiye ediyorum.”                                                                                                                                                                                                                        

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık